Breaking News

Befutott a Minden, minden első előzetese!

A Valentin-nap elképesztő meglepetéseket tartogat.

Most épp a Minden, minden robbantott egy nagyot, befutott ugyanis az adaptáció első előzetese. Én már nagyon várom, a szereposztás szuper. Már csak a könyvet kell bepótolnom. És nem hiszem, hogy ez túl sokára lesz, mert az előzetes nagyon bejön.



Mindkét főszereplő ismerős lehet már korábbi YA adaptációkból - a Hunger Gamesből és Az ötödik hullámból.




A könyv fülszövege: 

Nagyon ​​ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónőm, Carla van itt velem.
Aztán egy napon egy költöztető cég teherautója áll meg a szomszéd ház előtt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom őt. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzőcipője, sőt még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy őt figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.
Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nőtt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket őrülten szeret. A Minden, minden az első regénye.
David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekről beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.
És mert muszáj, az eredeti borító:




Nincsenek megjegyzések