Breaking News

Jön a következő Kresley Cole kötet és ez a borítója

Őszinte leszek, Kresley Cole Halhatatlanok alkonyat után sorozatának borítóival nincs szerencsém. 

Nagyon szeretem a könyveket, de a borítók alapjáraton tragikusak. Sajnos a helyzet még rosszabb, amióta az Athenaeum átvette a könyvet, most is szomorúan látom a legújabb kötetet. Előzőleg sikerült rábeszélni a kiadót a váltásra, most is reménykedem, hogy ez a borító nincs kőbe vésve, mert sajnos a sorozat stílusához újfent semmi köze, ráadásul a téma elvileg az lenne, hogy szexi pasik, és hááát, nálam ez most nem talált.

Mindenesetre előrendelhető:




Mindenesetre március 1-re várható a megjelenés. Ez pedig a fülszöveg:

Kresley Cole, a New York Times első számú sikerkönyvszerzője új, izgalmas történettel folytatja a Halhatatlanok alkonyat után sorozatát. Ebben a részben megismerhetünk egy paranormális románcot, részesei lehetünk a vérbosszút kívánó múlhatatlan szerelemnek.
A VÁMPÍR ÚJ ÉLETE 
Trehan Daciano herceg, a könyörtelen és mesteri halálosztó bármit megtenne, hogy megszerezze Aráját, Bettinát, a gyönyörű varázslónőt. Szerelméért véres lovagi tornán vesz részt.
A LÁNY KIT SZERET? 
Bettina gyámjai kérésére beleegyezik, hogy akárki is legyen a lovagi torna győztese, feleségül megy hozzá. Álmaiban azonban egy rejtélyes harcos, egy igazi férfi csábítja tiltott gyönyörökre a lányt.
CSATA A HERCEGNŐ TESTÉÉRT, LELKÉÉRT 
Trehannak két harcot kell megvívnia: meg kell küzdenie Bettináért a harctéren, és meg kell hódítania a lány szívét. A herceg testében, lelkében, érzékeiben feltör az évszázadokon keresztül elfojtott vágy.
Az Árnyak Hercege a Halhatatlanok alkonyat után bestsellersorozat 13. része, valamint az új sorozat, a Dacianók bevezető regénye.

Nincsenek megjegyzések