Breaking News

5 dolog, amire már nem biztos, hogy emlékszel a Csontváros film kapcsán

A nosztalgiázás során visszapörgettem kicsit a régi bejegyzéseket, és hihetetlen, mennyi minden eszembe jutott.




Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem most nektek 5 olyan dolgot a Csontváros film forgatásáról és kampányáról, amikre lehet, hogy már nem is emlékeztek.


5. Pajesz Pasi



Azoknak, akik végigkövették a Csontváros forgatását, bizonyára eszükbe jut majd, kiről is van szó.
Amikor elkezdődött a film forgatása, és a torontói rajongók fotózták a helyszíneket és a szereplőket, volt egy arc, aki minden képen felbukkant: mivel orbitális méretű pajesza volt, ezért a rajongók elnevezték Pajesz Pasinak. Pajesz Pasinak egyébként az volt a feladata, hogy a színészeket a megfelelő időben a forgatási helyszínekre kísérje, ezért is volt rajta annyi fotón. Mindenesetre a hetek alatt saját taget, mémeket és egy lakás leírást kapott, végül pedig egy interjú is készült vele.


4. Alec volt az egyik legutolsó, akit megtaláltak



Talán már nem mindenki emlékszik rá, de Alec szereposztása igen kalandosra sikerült. Viszonylag gyorsan elkezdték már találgatni, ki lesz, hamis hírek is felkerültek az IMDb oldalra, hála a rajongóknak. Aztán már úgy tűnt, valóban megtalálták, és közel volt a bejelentés - de végül a kérdéses színész nem tudta összeegyeztetni a forgatást a menetrendjével, így kiszállt a projektből. (Egyébként a tippek szerint Ed Westwick volt az, amit utóbb meg is erősítettek.) Ezután még elég sokat kellett várni, és már nyakunkon volt a forgatás, amikor kiderült, Kevin Zegersre esett a választás.


3. Simonnak saját Tumblr oldala volt

Bevallom, erre még én magam sem emlékeztem, amíg vissza nem kerestem: a készítők egészen odáig mentek a kampánnyal, hogy saját közösségi oldalakat hoztak létre némelyik szereplőnek.
Az egyik Simon volt, aki geek lévén saját Tumblr oldalt kapott, és egyes szám első személyben mesélt a hétköznapjairól, például kereste a bandája nevét.
Aztán ahogy egyre közelebb értünk a filmhez, egyre több olyan tartalom került a bejegyzéseibe, ami már utalt rá: például Simonék lakásának közelében forgattak egy Demi Lovato klipet.
Jó hír, hogy az oldal még mindig látogatható ide kattintva.


2. Clary saját Pinterest oldalt kapott



Ha már közösségi oldalak - nem Simon volt az egyetlen, aki ilyet kapott.
Talán még egy fokkal izgalmasabb is Claryé, aki művészként természetesen Pinterest oldalt kapott, és egyrészt a saját alkotásait, másrészt az élete művészi oldalát osztotta meg, többek között a Fray lakás helyiségeiről is vannak itt fotók.
A Pinterest oldal még mindig él egyébként, a linkre kattintva megnézhetitek.


1. Madame Dorothea tarotpaklija

A Csontváros készítői komolyan vették a film kampányát, és viszonylag gyorsan be is indították a dolgokat.
Azóta Cassandra Clare és Cassandra Jean saját tarotpaklit dobtak a piacra, de az eredeti Csontváros tarotpakli bizony a filmhez kötődik.
Létrehoztak ugyanis egy oldalt, ahol Madame Dorothea a könyvben is látható tarotpakli segítségével "jósolt" a rajongóknak. Elég vicces oldal volt, jót lehetett vele szórakozni - most már viszont sajnos nem működik, így csak a fotók maradtak.


Nincsenek megjegyzések