Breaking News

Csúszhat a Trónok harca utolsó évada + új információk az előzménysorozatról

A legutóbbi Trónok harca nyilatkozat alapján úgy tűnt, hogy 2019 tavaszán érkezhet az utolsó Trónok harca évad, és ezt mindenkinek könnyen el is tudta képzelni, hiszen a legutóbbi évadot megelőzően mindig tavaszi premierekkel számolhattunk.




Most viszont a The Huffington Posttal beszélgetett Joe Bauer, vezető vizuális effektes. A nyilatkozatából bizony az derül ki, nem biztos, hogy ilyen hamar érkezhet a folytatás.

A nyilatkozatból kiderül, hogy épp csak elkezdték a munkát a 8. évadon és ezen dolgoznak majd 2019 májusáig, úgyhogy még 8-9 hónapjuk van. 

Persze itt jogosan merül fel a kérdés, hogy vajon mennyiben számolnak úgy, hogy a premier után is dolgoznak még az utolsó simításokon, mégis sokan feltételezik, hogy ez bizony azt jelenti, hogy nem lesz szokásos áprilisi premier, hanem inkább az év közepére csúszik a búcsú kezdete. 

A munka kapcsán szóba került az előzménysorozat is, Bauer arról így nyilatkozott: "Az előzményt februárban kezdik forgatni, legalábbis a pilotot. Úgyhogy még mindig elég sok munkánk lesz a 8. évaddal, amikor kezdenek."

Forrás

Nincsenek megjegyzések