Breaking News

10+1 kedvenc pillanat a Csontváros film első előzeteséből

A héten 5 éves a Csontváros film, így ennek örömére kicsit elővesszük újra - retrót mindenkinek!

Sokat gondolkoztam rajta, hogy milyen dolgokat kellene felidézni a film kapcsán, viszont egy valamiben biztos voltam: az első előzetessel mindenképp foglalkozni szeretnék.

Amikor eszembe jut a Csontváros film, ez ugyanis számomra az egyik legerősebb emlék. Sosem felejtem el, milyen volt hajnalban kelni, hogy frissen bevárhassam, és percenként frissíteni, mikor nézhetem majd meg. Az az érzés: tele voltam izgalommal, bizakodtam, és emlékszem, mennyire beleszerettem az első előzetesbe. Azt hiszem, azóta is sokkal inkább szeretem megnézni az első előzetest, mint magát a filmet, ami azért elég vicces.

Miután kijött az előzetes, órákat töltöttem azzal, hogy minden egyes kis részletét kielemezzem, minden rúnát észrevegyek mindenhol - utána pedig hónapokig ismételgettem: Welcome to the City of Bones. No és persze: You're not a mundane.

Szóval most vegyük elő ezt a bizonyos első előzetest és a listámat, amit akkor írtam a 10+1 kedvenc pillanatomról belőle. A teljes előzetest a bejegyzés végén találjátok.

Egyébként kifejezetten vicces, hogy hosszú távon a fenti két idézet, no és persze a Have a little faith! lett a legmaradandóbb, miközben ezeket az akkori toplistán nem emeltem ki - nem is értem, miért.


+1 - Apróságok!

Minden egyes elrejtett apróságért örök hála és köszönet a készítőknek! A rúnás ablakok, a rúna Clary kávéjában mind csak apróságok. De ettől látszik, hogy mennyire törődnek a kis részletekkel is.

10. Jocelyn

Lena Headey-nek ebben a filmben nincs túl nagy szerepe, de valamilyen formában ő az egész történet kulcsa. Clary az ő életét akarja megmenteni. Egyetlen pillantás, de már ez is elég.9. Hardcore Izzy

Izzy nem puhány. Kemény csaj. Eddig is tudtuk. Bár az ostort még nem láttuk, de a kemény Izzyt igen! Tűsarkakban, lángszóróval... Hajrá, csajszi!8. Valentine

Minden gonoszok gonosza, a dolgok elindítója és tönkretevője. Valentine személyesen.
7. A végzet ereklyéi

Nem számítottam rá, hogy látható formában benne lesznek az első előzetesben, de egy részem reménykedett benne, hogy azért valami apró utalást kapunk a végzet ereklyéiről - hiszen mégiscsak ez a cím. És kaptunk! 
6. Harcos Jace

Ezt az animációt most találtam, és... Nézzétek Jace-t! Komolyan! (Nem beszélve a többiekről mellette!)


 
5. Beleszerettél már a rossz emberbe?

Az egyik kedvenc posztereken st.b használt idézetem: Have you fallen in love with the wrong person yet?
Nos, ebben a jelenetben Jamie arcát! De most komolyan! Süt róla!4. Simon

Simon nem sokat szerepel az előzetesben, de azok a jelenetek! Robert Sheehan hangja! És kaptunk belőle egy félmeztelen verziót is. :P3. Jace ugrása

Régóta tudjuk a stábtól és a szereplőktől, illetve Cassie-től, hogy Jamie elképesztő kaszkadőrmutatványokat csinált. Kaszkadőr nélkül, ő maga. Hát, most láthatjuk is:2. Meglepetés!

A jelenet, amikor az Árnyvadászok látják, hogy Clary látja őket, minden pénzt megér. Jace arcát! (Jamie elképesztő!)1. Első pillantás az Árnyvadászokra

Hát nem itt kezdődött minden? A Pandemonium klubban, amikor Clary észrevette a gyönyörű lányt? Aztán a két fiút?
Első pillantás kedvenceinkre! Jace! :D
Az előzetes:


Nincsenek megjegyzések