Breaking News

Hihetetlen sötét lett Leigh Bardugo legújabb könyvének borítója

Tegnap már hoztam egy friss borítót amerikai bestseller szerzőtől, A kegyetlen herceg harmadik részéét

És most itt egy újabb: Leigh Bardugo legújabb könyve borítója futott be, ami immáron nem egy újabb Grisa-történet.

De nem csak a Grisa világtól szakadunk el, hanem a YA irodalomtól is: ez a sztori ugyanis felnőtt címkét kapott, a leírások alapján new adult történet lesz, a főszereplő maga is 20 éves.
A kötet egy új duológia első kötete, amiben az írónő a titkos társaságok és az okkult világába kalauzolja az olvasót, méghozzá egy meglepő szereplő szegszögéből.

A fülszöveg:

Galaxy "Alex" Stern a Yale gólyái között igazi kívülálló. Los Angeles külkerületében nevelte fel hippi anyja, az iskolából korán kibukott, bekerült a drogkereskedő pasik világába, a halott melókéba és még sokkal-sokkal rosszabbat is átélt. 20 éves korára ő az egyetlen túlélője egy borzalmas, megoldatlan többször gyilkosságnak. Néhányan úgy gondolhatják, eldobta magától az életet. De a kórházi ágyán Alexnek második lehetőséget kínálnak: járjon teljes ösztöndíjjal a világ egyik legnagyobb presztízsű egyetemére. De vajon hol a csapda? Miért pont ő? Alex válaszok után kutatva érkezik New Haven-be, ahol is rejtélyes támogatója azt kéri tőle, figyelte a Yale titkos társaságainak életét. Nyolc ablaktalan kriptájuk jól ismert a gazdagok és hatalmasok körében, állandóan kísértik őket, a kiemelt politikusoktól kezdve egészen a Wall Street legnagyobb játékosaiig. De az okkult tevékenységeik még baljósabbak és még különlegesebbek, mint azt bármelyik paranoiás elképzelni merte. Tiltott mágiával játszadoznak. Holtakat támasztanak fel. És néha az élők is a zsákmányukká válnak. 

Nincsenek megjegyzések