Breaking News

Már tudjuk, miről szól majd a Kissing Booth - Csókot vegyenek folytatása - új szereplőkkel!

A sikerre való tekintettel berendelték a Kissing Booth Netflix adaptációjának folytatását - erről korábban már én is írtam nektek. A munkálatok pedig úgy tűnik, már nagyban zajlanak, ugyanis a hétvégén kiderült: már új szereplőket is találtak hozzá!

Beth Reekles Kissing Booth Csókot vegyenek

Az eddigi csapathoz csatlakozik Taylor Perez és a Legends of Tomorrow rajongói számára már ismerős Maisie Richardson-Sellers

Maisie Richardson-Sellers és Taylor Perez, akiket a Kissing Booth második részében láthatunk majd


A folytatást Vince Marcello rendezi, aki Jay Arnolddal közösen jegyzi majd a forgatókönyvet is. A sztoriban természetesen visszatér Elle Evans, aki élete legjobb nyarát töltötte új pasijával, Noah-val. De Noah most már a Harvardra jár, Elle-nek pedig vissza kell térnie a gimibe a végzős évére. Egyszerre kell egyensúlyoznia a távkapcsolat és az iskolai teendők között, hiszen legjobb barátjával, Lee-vel be kell jutniuk az álomegyetemre. 

Itt jön a képbe a két új szereplő: az osztályba érkezik egy jóképű, karizmatikus új srác, Marco, aki közeli kapcsolatba kerül Elle-lel. Eközben Noah találkozik a - látszólag - tökéletes fősulis csajjal. Elle-nek el kell döntenie, képes-e megbízni Noah-ban és hogy valójában kihez is tartozik a szíve igazán...

A helyzet azért is izgalmas, mert míg az első rész a regény adaptációja volt, addig a folytatáshoz nincs előre megírt anyag, hiszen a regényhez nem készült második kötet.



Ha valaki esetleg lemaradt, itt megnézheti az első rész előzetesét:


Nincsenek megjegyzések