Breaking News

Már tudjuk, mikor lesz a premierje a következő John Green adaptációnak!

Korábban már megírtam, hogy a Csillagainkban a hiba és a Papírvárosok után végre újabb John Green adaptációnak örülhetünk: a Hulu tévésorozatot készít John Green Alaska nyomában című regényéből.

A forgatás már el is kezdődött, néhány fotót már láthattunk a helyszínről.

Alaska nyomában tévésorozatMiles szerepében Charlie Plummert láthatjuk majd, Kristine Froseth pedig Alaska bőrébe bújhat majd.

John Green szerint mindketten elképesztőek, és megtestesítik számára a karaktereket. És mindketten rajongói a könyvnek, ami tök jó.

A Hulu pedig most végre bejelentette: a sorozat mind a 8 része október 18-tól lesz látható Hulun.


Fülszöveg:

John Green Alaska nyomábanElső pia
Első balhé
Első csaj
Utolsó szavak
A tizenhat éves Miles Haltert elbűvölik a híres emberek utolsó mondatai és unja otthoni biztonságos életét. A középiskola után rábeszéli szüleit, hogy írassák be egy bentlakásos iskolába, mert abban bízik, ettől talán megváltozik addigi unalmas élete. Itt ismerkedik meg Alaska Younggal, az okos, vicces és halálosan szexi lánnyal, valamint Chippel, az ösztöndíjas zsenivel, aki kollégiumi szobatársa lesz.
Százhuszonnyolc nap alatt Miles élete gyökeresen megváltozik, miközben Alaskát önpusztító viselkedése a végső tragédia felé sodorja.
John Green Alabamában járt bentlakásos iskolába, amely nem sokban különbözött az Alaska nyomában Culver Creekjétől. Az Alaska nyomában az első regénye.

Nincsenek megjegyzések