Breaking News

Robert Langdon visszatér - de nem a moziban, hanem a tévében!

A Deadline hozta le a hírt, miszerint az NBC dolgozik egy új sorozaton, méghozzá Dan Brown bestseller Langdon könyveiből. 

Tévésorozat készül Robert Langdon kalandjairól, jön Az elveszett jelkép adaptációja
Robert Langdon (Tom Hanks)


A projekt egyelőre a Langdon címet viseli, ami első blikkre elég sok lehetőséget ad. Viszont a hírek szerint a sorozat Az elveszett jelképet dolgozza majd fel. (Siker esetén azért nekem vannak kételyeim, megállnak-e majd itt.)

A 2009-ben megjelent kötet a sorozat harmadik része volt, és bár elkezdtek dolgozni a filmes feldolgozásán, végül nem ebből, hanem az Infernoból készült el a harmadik film. (Természetesen A Da Vinci-kód és az Angyalok és démonok után - bár itt is játszottak a sorrenddel, hiszen könyvben utóbbi előbb jelent meg, a filmes széria viszont előbbivel indított.)

Dan Brown maga is executive producer lesz a sorozatban, Brian Grazer, Francie Calfo, Samie Falvey, Annal Culp és Ron Howard társaságában. Utóbbi elég fontos információ, hiszen Ron Howard rendezte az eddigi Langdon filmeket.

Arról egyelőre nem szól a fáma, hogy Tom Hanks visszatér-e a szerepben és hogy mikorra tervezik a premiert.


Mit szóltok? Jobb lesz a sztori sorozatban, vagy jobban örültetek volna egy újabb filmnek? 

(Egyébként nekem annak idején Az elveszett jelkép kicsit csalódást keltő volt, az első két részt sokkal jobban szerettem.)

Nincsenek megjegyzések