Breaking News

Újabb Marvel hősöket is bejelentettek a D23 Expo péntekjén - Összefoglaló a hírekről

Disney hírekből ezen a hétvégén nem lesz hiány a D23 Expónak köszönhetően. 

Az eheti elkeserítő Pókember hírek után pedig mindenki felkészült rá: a Marvel Univerzumnak hoznia kell néhány nagyon jó hírt, hogy kicsit ellensúlyozzák ezt. Főleg, hogy sokan már szinte temetik az univerzumot, hiszen az eddigi legnagyobb hőseiket nagyrészt kiírták vagy tévésorozatokba "száműzték" és most Pókit is elvesztették. 

Tegnap este elsőként az a hír kapott szárnyra, hogy Kit Harington, a Trónok harca sztárja csatlakozhat az MCU-hoz

Utána pedig megkezdődtek a hivatalos bejelentések is.

A valószínűleg legfontosabb hírekkel kezdem: Kevin Feige egy sor újabb hőst jelentett be, akik saját sorozatot kapnak a Disney+-on.





Ők pedig:














A Ms. Marvellel és Kamala Khannal egyúttal bejelentették az első muszlim-amerikai szuperhőst is az MCU-ban.

Az is kiderült, hogy miután megkapta a saját sorozatát a Disney+-on, még a filmekben is láthatjuk majd a karaktert!

A fenti 3 film közül egyiknél sem esett szó a castingról és premier dátumról, úgyhogy ezekre még várnunk kell.


A másik legérdekesebb része a bejelentéseknek egy Pókember tartalmú volt, ami most elég... nos, finoman szólva furcsán jött ki.

Kiderült ugyanis, hogy új animációs sorozaton dolgoznak, a kisebbeknek, aminek a címe Marvel’s Spidey and His Amazing Friends. Az új animációban az általában egyedül dolgozó Peter Parkernek rá kell jönnie, mi is az ára annak, hogy nagyszerű szuperhős legyen valaki: olyan barátnak kell lennie, aki képes együtt dolgozni is velüj. Úgyhogy a barátaival, Miles Moralesszel és pók-Gwennel összefognak majd olyan hősökkel, mint Hulk, Fekete Párduc és Ms. Marvel, hogy legyőzzék a gonoszt.

Őszintén szólva fogalmam sincs már, hogy ez jogilag hogy lehetséges, látva a Pókember filmes előzményeket, de bizonyára meg fogjuk tudni.






Ezenkívül befutott a S.H.I.E.L.D. utolsó évadának első teaser előzetese is:





Néhány Marvel mellékszereplőről is szó esett.

Kathryn Hahn csatlakozott a VandaVízió sorozathoz.



Kat Dennings and Randall Park visszatérnek a Thor és a Hangya szerepeikhez:





Csatlakozott az MCU-hoz még Wyatt Russell is, aki az új Sólyom és Tél katonája sorozatban tűnik majd fel, John Walker szerepében - azaz ő lesz a fanatikus főgonosz, Szuperpatrióta. Ha a színész arca ismerősnek tűnik, az nem véletlen: ő ugyanis Goldie Hawn és a már Marvelben is szerepelt Kurt Russell fia, és láthatóan mindkét szülőre hajaz egy kicsit:



És egy ismerős arc is visszatér: Emily VanCampet láthatjuk majd újra Peggy Carter unokahúgának, Sharon Carternek a szerepében.





A What if sorozattal is foglalkoztak. Feige nyilatkozata szerint majdnem az összes Marvel szereplő visszatér, hogy a hangját kölcsönözze az animációs szériában a karakterének.

Ha esetleg valaki lemaradt, ez a sorozat azt mutatja meg, hogyan változott volna meg minden, ha egy-egy fontos pillanatban más történik. Mutattak jeleneteket is a szériából - állítólag a két legnagyobb ovációt kiváltó jelenet közül az egyik egy zombi Amerika kapitány és Bucky harca volt, a másik pedig egy, amiben nem Steve Rogers kapja meg a szérumot, hanem Peggy Carter!

Erre a sorozatra viszont még várhatunk egy ideig, ugyanis a premiert 2021 nyarára tervezik.

Nincsenek megjegyzések