Breaking News

Végre jön a Caraval folytatása!

Itthon is nagy sikert aratott a gyönyörű kiadásban megjelent Caraval - hozom róla a fotómat, ha esetleg lemaradtatok, és most végre, végre...

Két évvel az első rész után pedig végre jön a második rész, a Legendary október 8-án jelenik meg és már előrendelhető is!
Íme a 2. rész magyar borítója:
Fülszöveg:

Az év ifjúsági könyve! - Teen Vogue
Egy összetört szív.
Egy megfizetendő adósság.
Egy vérre menő játék.
Donatella Dragna a Caraval varázslatos világában végleg megszabadult zsarnok apjától, és a nővérét, Scarlettet is megmentette egy baljós házasságtól. Lenne mit ünnepelnie a Dragna-lányoknak - de Tella még nem szabad. 
Még a játék előtt, végső kétségbeesésében egyezséget kötött egy bűnözővel, és most olyasmivel tartozik neki, amit eddig soha senki nem tudott megszerezni. Ki kell derítenie a Caraval mester, Legend valódi nevét! Erre csak egyetlenegy esélye van: ha megnyeri a Caravalt. 
Tella tehát második alkalommal is beleveti magát a legendás versengésbe, és ezzel keresztezi egy gyilkos trónörökös útját, belebonyolódik egy elátkozott szerelembe, valamint a titkok kusza hálójába... amivel bajba sodorja Scarlettet is. 
A Caraval mindig is bátorságot, ravaszságot és áldozatokat követelt. Ám ezúttal még többet kér a játék: ha Tella nem tudja teljesíteni, amit az alkuban ígért, és nem szolgáltatja ki Legend igazi nevét, mindent elveszít - talán még az életét is. De ha nyer, Legend meghal, és a Caraval örökre megsemmisül. 
Isten hozott újra a Caravalban... a játék még csak most kezdődik igazán!

Nincsenek megjegyzések