Breaking News

Hamarosan megjelenik az újabb Katie McGarry kötet - Ez a Chasing Impossible

A Feszülő húr sorozat szerelmesei most örülhetnek: érkezik a sorozat újabb kötete!

Hozzá kell tenni, ennek a sorozatnak a részei valójában önálló kötetek - egy kivétellel, de az már megjelent -, így nem feltétlenül kell olvasni hozzá az előzményeket. Illetve pont emiatt igazi függővégek miatt sem kellett a falat kaparni.




Viszont Abby eddig az egyik legérdekesebb mellékszereplő volt - most pedig végre az ő történetét is megismerhetjük!

A kiadó oldalára felkerült a fülszöveg, borítónk és megjelenési dátumunk viszont egyelőre nincs.

A fülszöveg:

*
Meddig feszíthető még a húr?
A 17 éves Abby kemény, független lány. Alig akad néhány ember, akit közel enged magához. Lakóhelyén, a Kentucky állambeli kisvárosban mindenki tudja róla, hogy drogot árul, bár azt, hogy miért, még a legjobb barátai sem sejtik. Ám amikor egy üzlet balul sül el, Abby veszélybe kerül. Vonakodva ugyan, de kénytelen elfogadni a fenegyerek Logan segítségét, a srácét, aki épp olyan nyughatatlan slélek, mint ő maga.
Logannek is megvan az oka, miért keresi Abby társaságát. Arra azonban nem számított, hogy épp ennek a lánynak köszönheti, hogy képes lesz szembenézni a démonaival, amik elől oly régóta menekül.
Előttük a nagy döntés: hagyják, hogy a pillanatnyi helyzetük rátelepedjen az egész életükre… vagy küzdjenek egy jövőért, amiről most még úgy hiszik, számukra elérhetetlen.
A tökéletes lezárás.
Ne hagyd ki.
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések