Breaking News

Jön a Mély víz folytatása - itt a magyar fülszöveg!

Samantha Young Mély víz könyve nálunk érzésre nem robbant olyan nagyot, de hátha ez megváltozik most, hogy kiderült: úton a folytatás.

A második kötet Túl a zátonyon címen felkerült a Könyvmolyképző webshopjába és már magyar fülszövegünk is van!

Megjelenési dátum és borító egyelőre nincs, azokra még várni kell.
A fülszöveg:

*
Maradj fiatal! Élj veszélyesen! Szeress szenvedéllyel!
A sok viszontagság után Jake Caplin és Charley Redford ismét egymásra találnak. Persze ez még nem jelenti azt, hogy együtt is maradnak.
Amikor Charley élete a feje tetejére áll, a lány az összes döntését megkérdőjelezi, amit Edinburghban hozott, és végső kétségbeesésében arra a következtetésre jut, hogy imádott Jake-jét is fel kell áldoznia.
Charley hazatér Amerikába, hogy ott folytassa a tanulmányait, és egy kis megnyugvásra találjon. De amíg a társai egyre magabiztosabban veszik az akadályokat, ő retteg, hogy – sok minden más mellett – végül önmagát is elveszíti.
A család és a barátok a saját viharos életükkel vannak elfoglalva, csupán egy ember veszi a fáradságot, hogy kiderítse, mi áll Charley pálfordulása mögött. Jake nem adja fel egykönnyen, mert úgy gondolja, ő az egyetlen, aki átérzi a lány bánatát, és elhatározza, ezúttal tettekkel is bebizonyítja, hogy mellette áll, bármekkora akadály gördüljön is az útjukba.
Pedig csak reménykedhet abban, hogy Charley, aki eddigi életének talán legnagyobb feladatával küzd, a nővé érése után is ugyanazzal a rajongással veszi majd körül, mint kamaszkorában.
Jake és Charley sztorija folytatódik…
Ismerd meg titkaikat!
* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések