Breaking News

Vörös királynő-Jók és rosszak iskolája crossoverrel jelentkezik a két bestseller szerző!

A múlt héten már írtam róla, mennyire erős a gyanúm, hogy valamilyen közös projekttel jelentkezik Victoria Aveyard, a Vörös királynő sorozat szerzője és Soman Chainani, a Jók és rosszak iskolája szerzője, de igazából a legvadabb álmaimban fordult csak elő, hogy valóban crossoverrel jelentkeznek, hiába mutatott minden jel erre.

Pedig pontosan ez történt: a két széria elemei most egy kicsit összekapcsolódnak, egy közös képregény erejéig ugyanis a két világ találkozik!A kötet már csak azért is extrán izgalmas, mert a két szerző ráadásul a digitális változatot ingyenes elérhetővé teszi, de ha valaki fizetni is hajlandó, akkor dedikált, nyomtatott kiadást is kaphat, sőt! A 40$-os csomagba egy exkluzív poszter és egy 5 perces online találkozó is belefér a két szerzővel. További részletek itt!

A beharangozó videó:Magyar megjelenésre sajnos kevés esélyt látok, ráadásul a helyzetet bonyolítja, hogy nálunk a két szerző életművét más kiadó gondozza: Victora Aveyard a Gabo, Soman Chainani pedig a Twister szerzője. 

Nincsenek megjegyzések