Breaking News

A The Kissing Booth - A csókfülke főszereplőjével érkezik a Csúfok adaptációja!

A The Kissing Booth - A csókfülke sikerét követően újabb közös projekten dolgozik a Netflix és Joey King.

King nem csak főszereplője, de producere is lesz a Scott Westerfeld Csúfok sorozatából készülő adaptációnak! McG, akinek a neve már ismerős lehet az adaptációk szerelmeseinek (3 éven keresztül dolgozott az Árnyvadászok sorozaton, és egyébként az Odaát sorozaton is a kezdetektől), lesz majd a rendező.

A forgatókönyvet Krista Vernoff (Bűbájos boszorkák, Grace klinika) írja majd.

A film egyébként folytatásra is jó eséllyel pályázhat, ugyanis Scott Westerfeld tweetje szerint a Netflix a folytatások filmes jogait is megvette, ide értve a spin-offot is.

Az első könyv magyar fülszövege:


Mindenki tündöklően gyönyörűvé válik, mint egy szupermodell. Mi ebben a baj?

Tally hamarosan tizenhat éves lesz, és már alig várja. Nem a jogosítvány miatt, hanem hogy végre szép legyen. Tally világában a tizenhatodik születésnap egy olyan műtétet jelent, ami az embert taszító csúfból lélegzetelállító szépséggé változtatja. És azonnal egy olyan high-tech paradicsomba kerül, ahol nincs más dolga, mint őrületesen nagyokat bulizni. Néhány hét múlva ő is megérkezik oda.

De új barátnője, Shay nem biztos benne, hogy széppé akar válni. Szívesebben próbálná ki az életet odakint. Amikor Shay megszökik, Tally a szépek világának egy teljesen új oldalát ismeri meg – és ez taszító. A hatóságok az elképzelhető legrosszabb ajánlatot teszik a lánynak: találja meg barátnőjét és adja a kezükre, máskülönben sosem változhat széppé. Döntése örökre megváltoztatja az életét.

Egy új, rabulejtő trilógia első kötete.


Forrás: Deadline

Nincsenek megjegyzések