Breaking News

Új YA fantasy történet Tóth Tamás Boldizsár fordításában - Itt a magyar borító, fülszöveg és egy beleolvasó is!

Korábban már írtam róla, hogy az Animus gondozásában érkezik nálunk Jennifer Lynn Barnes bestseller regénye, a The Inheritance Game.

Ez akkor az Animus év eleji terveiből derült ki, ahol ezt írták a kötetről:

Tóth Tamás Boldizsár remek fordításában jelenik meg tavasszal egy hihetetlenül jó young adult történet első része, az Örökösök viadala, a New York Times amerikai bestsellerszerzőjétől, Jennifer Lynn Barnestól. Ezzel az ifjúsági vonallal ismét visszatérünk kicsit Az emlékek őre típusú könyveinkhez, bár ezúttal nem egy utópiáról van szó, hanem egy izgalmas, kalandokkal és nyomozással teli sztoriról. Ha Agatha Christie young adult könyveket is írt volna, pontosan ilyet írt volna. A Goodreadsen egyébként a könyv már elnyerte a legjobb YA-könyvnek járó elismerést, és a kistiniktől kezdve a felnőtteken át rengetegen olvasták és szerették. Reméljük, itthon is hasonló sikereket ér el!


Közben viszont már elő is rendelhető a könyv és megérkezett a magyar borító és fülszöveg is!

Mutatom:A fülszöveg:

Avery pontosan tudja, mi kell a szebb jövőhöz: túlélni a gimit, szerezni egy jó egyetemi ösztöndíjat, aztán irány a nagyvilág. Az élete azonban egyik napról a másikra megváltozik, amikor kiderül, hogy a kőgazdag Tobias Hawthorne ráhagyta a teljes vagyonát. A dologban az a legfurcsább, hogy a lány nem is ismerte az idős férfit, és fogalma sincs, mivel érdemelte ki az ölébe hulló milliárdokat.
Az örökséget viszont csak egy feltétellel kaphatja meg: ha beköltözik a kastélynak beillő, titkos folyosókkal és kódokkal teli Hawthorne-házba. Ez még nem lenne vészes, de ott laknak a hoppon maradt rokonok is, köztük Tobias unokái: négy veszélyesen vonzó, zseniális srác, akik abban a hitben nőttek fel, hogy egy napon milliárdok szállnak rájuk. Az örökség legfőbb várományosa, Grayson pénzéhes szélhámosnak tartja Averyt, és mindent elkövet, hogy elüldözze. Öccse, Jameson nagyapjuk utolsó feladványának tekinti a lányt – fejtörőnek, amit meg kell oldaniuk ahhoz, hogy megértsék, miért hagyta Tobias Hawthorne egy vadidegenre a vagyonát.
Averynek két választása van: vagy elmenekül, és ezzel lemond az örökségről, vagy beszáll a játékba, amelyben az élete a tét.
Az Örökösök viadala egy kétkötetes sorozat első része.

Van egy beleolvasónk is a regénybe, IDE kattintva olvashatjátok a regény elejét.


Ha követtek külföldi oldalakat, nagy eséllyel már találkoztatok a könyvvel, a Goodreads Choice Awards szavazáson is a jelöltek között volt az első rész.
 
Az eredeti reklámszövege szerint a egyfajta Hamupipőke történet, de a tétek halálosak és izgalmas csavarokra számíthatunk, állítólag tökéletes választás a Lehull a lepel rajongóinak.

Majdnem 13.000 értékelés mellett 4,17-es az értékelési indexe, szóval érdemes lesz rá figyelni.

A könyv filmes jogai is elkeltek már, az Amazon tervez belőle sorozatot.

Nincsenek megjegyzések