Breaking News

Végre jön magyarul! Itt a Red, White, & Royal Blue magyar borítója és fülszövege!

Hamarosan végre magyarul is megjelenik Casey McQuiston regénye, a Red, White, & Royal Blue, vagyis magyar címén a Vörös, fehér és királykék!

Szinte biztos vagyok benne, hogy akik követnek külföldi Insta oldalakat, blogokat, vlogokat, már találkoztak a regénnyel - de igazából már az is elég, ha valaki követi a Goodreads Choice Awards szavazást, ugyanis 2019-ben két kategóriában is nyert a kötet, a legjobb debütáló regény és a legjobb romantikus regény lett.

A történet egy alternatív USA és egy alternatív Egyesült Királyság vezetőinek gyerekeiről szól, akik amolyan ellenségekből szeretők románcba bonyolódnak. Lényeges, hogy egy LMBTQ regényről beszélünk. 

Én már olvastam, nagyon szerettem, értékelést később hozok róla.

Ma viszont befutott a magyar borító, és van már fülszövegünk is!




Fülszöveg:

Mi történik, ha egymásba szeret
az amerikai elnök fia és a walesi herceg?
Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.

Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot?

Két nemzetközi celeb élete testközelből,
és a megkerülhetetlen kérdés: vállaljuk-e magunkat? 

Nincsenek megjegyzések