Breaking News

Itt az új - nem ifjúsági - Leiner Laura könyv fülszövege és kiterített borítója!

Ahogyan nem is olyan régen megosztottam a hírt, új könyvvel jelentkezik Leiner Laura, ami nem sorozatfolytatás és - tessék kapaszkodni - nem ifjúsági!

Ahogy a szerző írja:

A Random nem ifjúsági történet, főszereplői huszonévesek, és még az SzJG megjelenése előtt írtam, azonban az első kiadása egészen eddig váratott magára a folyamatosan megjelenő könyveim és sorozataim miatt. Most azonban végre volt időm foglalkozni vele, és legnagyobb örömömre ennyi év után végre megjelenik a regény. 

További érdekesség, hogy a könyv terjesztése is egyedi: kizárólag az L&L könyvesboltban lesz megvásárolható/rendelhető.

Megjelenés: 2022.05.03.

Most megérkezett a könyv fülszövege és teljes borítója is!

A fülszöveg:

Az egyetemista Emma egy meglehetősen rosszul alakult nyaralás óta nem utazott sehová és ehhez a fogadalmához három éve tartja magát, amikor is véletlenül, mondhatni önhibáján kívül nyer egy tengerparti társasutazást. Megpróbálja lemondani vagy átruházni, de nem sikerül, ezért az utolsó pillanatban végül mégiscsak felül a repülőre. Emma nem akar a társaság központja lenni, nem szereti, ha mindenki rá figyel, ő csak a háttérbe húzódva kivárná, hogy leteljen a nyaralás.
Azonban a dolgok ezúttal egy kicsit másként alakulnak. Kezdve ott, hogy a szállodában egy váratlan szobatársat kap, a nagyképű és bunkó, média szakos Noelt...
A Random Leiner Laura 2009-ben íródott regénye, amely most jelenik meg először.

A könyv borítója:
A kiterített borító:Nincsenek megjegyzések