Breaking News

Teljes jelenet A Bridgerton család 2. évadából a Sharma nőkkel




Aggasztó jelenetet osztott meg az indiai Netflix. 

Mármint... számomra aggasztó, de mindenki eldöntheti maga.

Egy villanást már láthattunk róla az előzetesben is, de az alapján még nehezebb volt belőni, pontosan mikor játszódhat időben.

A kérdéses jelenet egy Haldi ceremónia - bevallom, én nem tudtam, ez mi, de kicsit utánaolvastam. Ez egy esküvő előtti napon vagy aznap délelőtt végzett szertartás, melynek során a házasodó feleket kurkumából és családonként változó receptúra szerint más gyógynövékenyekből készült pasztával kenegetik a közeli rokonok: az arcukat, karjukat, lábukat. A leírások alapján ez egy nagyon belsőséges szertartás, és bár ezt nem minden leírásban emelték ki, több helyen írták, hogy a fiatal lányokat a családuk már házas nőtagjai kenik a pasztával. 

Ezt a szokást hozzák be a Sharma családon keresztül a Bridgerton család sorozatba. A jelenetben Edwina szertartását láthatjuk. Ami aggasztó: az elmondottak alapján a vikomttal kötendő esküvője előtti napon láthatjuk őket. Ez pedig azt jelentené, hogy sokkal tovább csavarják az Anthony-Edwina szálat, mint a könyvekben, ahol udvarláson nem jutnak tovább. 

A rajongók el is kezdtek kattogni rajta szép számmal, sokan azt remélik, csak egy álomjelenetről van szó. Mások szerint Bagwellről beszélnek, és a sorozatban ő is vikomt - ez nekem azért tűnik valószínűntlennek, mert a jelenet végén Kate arca azért nem árulkodik teljes boldogságról.


Nincsenek megjegyzések