Breaking News

Így magyarázták meg Regé-Jean Page hiányát A Bridgerton család 2. évadában




Regé-Jean Page, aki A Bridgerton család első évadának férfi főszereplőjét, Hastings hercegét alakította, úgy döntött, nem tér vissza a folytatásra.

Ezt már tudjuk egy ideje, viszont a hiánya kapcsán számtalan kérdés és teória keringett azóta a rajongók körében. 

Most, hogy debütált az új évad, végre biztosan tudjuk, ezek közül kinek lett igaza.

A legaggasztóbb teória természetesen az volt, hogy megölik a karaktert, Daphne pedig özvegyként tér vissza. Erre semmilyen jel nem mutatott egyébként, inkább csak az szülte, hogy a rajongók elképzelni sem tudták, hogy ha él a karakter, ne jelenjen meg a képernyőn. 

Márpedig Daphne szerepel a második évadban, és egyébként a beharangozókból már láthattuk, hogy nem visel gyászt - hiszen továbbra is vidám, világos ruhákban láthattuk. (Igaz, ez így van Lady Featherington esetében is, aki továbbra is harsány színekben látható, pedig a gyászidőszak még nála sem telhetett le.)

Mindenesetre nem árulok zsákbamacskát: a második évad rögtön Daphne érkezésével indul, aki egyedül jelenik meg Eloise debütálása előtt. Egy fél mondattal pedig utal rá: a férjét és a gyerekét hagyta otthon ezért.

Tehát aggodalomra semmi ok: Hastings hercege nagyon is él, egyszerűen nem tartott Daphnéval a szezonra.

Illetve azért ez olyan szempontból is fontos, hogy nyitva hagyja az ajtót egy esetleges jövőbéli megjelenésre. Könnyen lehet, hogy a színész most inkább más helyeken próbálja építeni a karrierjét, de egy ponton mégis dönthet úgy, hogy megjelenik, legalább egy cameo erejéig. A remény hal meg utoljára.

Nincsenek megjegyzések