Breaking News

Újabb Colleen Hoover könyvből készül adaptáció!




Colleen Hoover Vallomás című könyvéből készült már sorozat, a Velünk véget ér adaptációján pedig már dolgoznak - és most kiderült, újabb regénye tévés jogai keltek el!
 
A Maybe Someday - Egy nap talán jogait az eOne vásárolta meg, akik tévésorozatot terveznek készíteni bleőle. 




A projektben Hoover maga is executive producer lesz, Lauren Levine-nel (I Am David, Híd Terabithia földjére) együtt dolgoznak majd rajta.

Egyébként ők ketten dolgoztak már együtt, pont az előbb említett - és szerintem egyébként jól sikerült - Vallomás adaptációján!


A könyv fülszövege:

A huszonkét éves Sydney élete maga a tökély: egyetemre jár, jó állása van, stabil kapcsolatban él egy remek sráccal, Hunterrel, és a legjobb barátnőjével, Torival közösen bérel lakást. De minden megváltozik, amikor rájön, hogy Hunter megcsalja, és egyik pillanatról a másikra el kell döntenie, hogyan tovább.
Sydney egyszer csak vonzódni kezd a titokzatos, jóképű szomszéd sráchoz, Ridge-hez. Nem tudja levenni róla a szemét, és valósággal megbabonázza a fiú szenvedélyes gitárjátéka esténként az erkélyen. Ridge sem közömbös iránta, és hamarosan ráébrednek, hogy több szempontból is szükségük van egymásra.
Az Egy nap talán egy szenvedélyes történet barátságról, megcsalásról és szerelemről, ami az első oldaltól kezdve beszippantja az olvasót Sydney izgalmakkal teli világába.


1 megjegyzés:

  1. Úristen.... *-* nagyon várom, imádom ezt a könyvet és a második részét is <3

    VálaszTörlés