Breaking News

Új előzetes érkezett az Interjú a vámpírral sorozathozOktóber 2-án debütál az Interjú a vámpírral újabb adaptációja, melynek fő rendezője Alan Taylor. A Trónok harcából ismerős Jacob Anderson alakíthatja a sorozatban Louis-t, aki Brad Pitt karaktere volt a könyvből készült filmben - így talán jobban be tudják lőni azok, akik a könyveket még nem olvasták. Lestat pedig - aki Tom Cruise volt - Sam Reid lesz.

Az előző előzetes

 


Az új előzetes:

Mint ismeretes, sok huzavona után tavaly májusban kiderült, hogy végül az AMC-nél landoltak Anne Rice vámpíros világának adaptációs jogai.

Így az AMC Networks-höz kerültek a Vámpírkrónikák és A Mayfair boszorkányok élete sorozatok jogai, összesen 18 cím - benne természetesen Rice leghíresebb alkotásával, az Interjú a vámpírral jogai is. 

Az AMC kiadott már egy össznépi beharangozó videót - hasonlót ahhoz, mint amit az HBO Maxa Netflix és a Peacock is megosztott -, amiben láthattunk már villanásokat az Interjú a vámpírral sorozatból is, legutóbb pedig egy sor jelenetfotót és egy beharangozó előzetest is kaptunk.

Nincsenek megjegyzések