Breaking News

Hamarosan megjelenik az illusztrált Harry Potter és a Főnix Rendje - mélyen a zsebébe kell nyúlnia annak, aki szeretné

Nálam már ritkán fordul elő, hogy egy könyv árán fennakadjak, sok mindent láttam már, hogy úgy mondjam.

De nem fogok hazudni, ma azért eléggé döbbenten bánultam a monitorom, amikor szembesültem vele, mennyibe fog kerülni a hamarosan megjelenő Harry Potter és a Főnix rendje illusztrált kiadása. 




Háttérinfó: én az eddigi négy illusztrált kiadást megvettem, és az volt a tervem, hogy a teljes sorozatot begyűjtöm ebben a kiadásban. Most viszont határozottan elbizonytalanodtam.

Kapaszkodjatok meg valamiben...

A Főnix rendje illusztrált kiadásának borítóára nálunk... 24.990 forint. Jelenleg kedvezménnyel 19.992 forintért lehet rendelni a kiadónál.

Tudom, hogy színes, fényeslapos. Tudom, hogy a Főnix rendje a legvastagabb HP kötet. 

Na de azért van egy lélektani határom, és azt kell mondjam, könyvárak esetén lélektani határom messze alatta van ennek. 


Mindenesetre a könyv november 14-re várható, ha esetleg valaki szeretné karácsonyra.


A fülszöveg:

A közelgő háború árnyékában a Főnix Rendjének tagjai a Black család ősi fészkének pompáját vesztett falai között gyűlnek össze, hogy megszervezzék a Voldemort elleni harcot. A Sötét Nagyúr ereje ugyanis egyre nő, gondolatai pedig baljós álmok formájában beférkőznek Harry elméjébe, és leleplezik, milyen emésztő vágyat érez arra, hogy megszerezzen valamit, amit a Misztériumügyi Főosztályon őriznek... A Roxfortra titkokkal és intrikákkal teli idők köszöntenek. Dolores Umbridge főinkvizítor, a Mágiaügyi Minisztérium megbízottja rendeletekkel szabályozza az iskolai élet legapróbb részleteit is, és igencsak megkeseríti Dumbledore és diákjai életét. Az igazgatóhoz hű, bátor roxfortosok azonban a háta mögött megalapítják Dumbledore Seregét, és megkezdik a felkészülést, hogy ha eljön az ideje, szembe tudjanak szállni a sötétség erőivel. Ennek a szemet gyönyörködtető illusztrált kiadásnak a lapjain a Kate Greenaway-díjjal kitüntetett Jim Kay és a BolognaRagazzi-díj nyertese, Neil Packer varázsolja elénk a kötet ikonikus jeleneteit és szereplőit.

Nincsenek megjegyzések