Breaking News

A TikTokot is lázban tartó Hádész-Perszephoné retelling érkezik a Zafír Pöttyös sorozatba!


TikTokon már hatalmas sikert aratott Scarlett St. Claire története, az A Touch of Darkness, így mára már 145.000-en értékelték a könyvet Goodreadsen.

A könyv hamarosan magyarul is érkezik, a Könyvmolyképző Kiadó Zafír Pöttyös sorozatába.

A Lore Olympus rajongók figyelmét rögtön felkeltheti, hogy egy Hádész-Perszephoné retellingről van szó, igaz, stílusában egészen más, mint a képregény. 





A fülszöveg első változata:

*Persephone csak névleg a Tavasz Istennője. Az igazság az, hogy a virágok kislánykora óta elhalnak az érintése alatt. Új-Athénba költözése után abban reménykedik, hogy feltűnés nélkül vegyülhet el az emberek között halandó újságírónak álcázva magát.

Hades, a Halál Istene egy szerencsejáték-birodalmat épített fel a halandó világban, a szóbeszédek szerint pedig a lehetetlen fogadásokat kedveli a legjobban.

Miután véletlenül összetalálkozik Hadesszal, Persephone rádöbben, hogy alkut kötött a Halál Istenével. Az alku feltételeit pedig lehetetlen teljesítenie: életet kell teremtenie az Alvilágban, ellenkező esetben elveszíti a szabadságát.

Az alku azonban nem csak arra világít rá, hogy Persephone egy bukott istennő. Miközben ugyanis igyekszik elhinteni szabadságának magjait, egyre jobban beleszeret a Halál Istenébe – ez pedig tiltott

*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)


 
Néhány lelkesítő fanart:









1 megjegyzés:

  1. mennyire felkapott lett most ez a mitológiai vonal, a Neon Gods is ugyan ezen alapul, és az is nemrég jelent meg.

    VálaszTörlés