Breaking News

Már adaptáció is van azok között a sorozatok között, amik lekerülnek az HBO Max kínálatából




Nem akarok nagyon hosszan belemenni, mi történik az HBO Max és a Warner Bros. háza táján, mindenesetre a lényeg: a Discovery felvásárolta őket, és az új vezetés a költséghatékonyság jegyében szabályos ámokfutásba kezdett.

Ennek egyik első eleme volt, hogy kinyírták az európai produkciókat (talán emlékeztek, hogy lekerült az HBO Maxról A besúgó, és így végül folytatást sem kapott), jó pár sorozatot és filmet el is kaszáltak (olyanokat is, amiket már amúgy leforgattak), és a héten újabb címekről derült ki, leveszik őket a kínálatról.

Talán a legmeglepőbb ezek közül a Westworld, ami ugyan sokat veszített régi fényéből, mégis csak az HBO Max húzócíme volt jó ideig - most nem csak kaszát kapott, de a korábbi évadokat sem találhatjuk majd meg a kínálatban. A The Nevers az első évad második felére várakozott - de az már nem fog megérkezni, és lekerül az első évad is. A The Minx egy díjnyertes sorozat volt, aminek a második évados forgatása már a végén járt - ez sem fog megérkezni a platformra, és az első évad is lekerül. 

Ma pedig újabb címekről derült ki, hogy ugyanígy jártak - és most már adaptáció is van közöttük.

Az időutazó felesége sorozat nem futott be túl nagy sikert, igaz, olyan hamar kapott kaszát, hogy valószínűleg sokan, akik elkezdték volna, a kasza hírére máris elbátortalanodtak. Mindenesetre nem elég, hogy nem lesz folytatás, az eddigi részeket is leveszik az HBO Max kínálatából.

És ki tudja, hol van még a vége...

1 megjegyzés:

  1. Valszeg mindent törölni fognak ami a régi vezetés alatt keletkezett, és a saját ismeretlen ötleteiket fogják rakni a helyökre, és nézhetetlen baromságokat.

    VálaszTörlés