Breaking News

Új, fél órás videó érkezett a Harry Potter RPG játékához, a Hogwarts Legacyhez




Már többször írtam róla, hogy jön a Harry Potter új RPG játéka, a Hogwarts Legacy, jelen állás szerint egyeseknek februárban (az újabb eszközökre), másoknak áprilisban (a régebbi eszközökre). 

Néhány videót már kaptunk hozzá korábban is, most pedig egy fél órás videó érkezett, amiben már elég sok mindent megmutatnak.


Az biztos, hogy ez egy csodálatos játéknak ígérkezik.

A játék az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.




A játék tele lesz varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 

Különbözú kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.


Az új videó:

Nincsenek megjegyzések