Breaking News

Mégsem készül el a True Blood reboot




Már többször írtam róla, hogy az HBO Maxra terveznek egy True Blood rebootot. Úgy tűnik viszont, hogy a projekt végül kaszát kapott, még mielőtt igazán elindult volna.

Annyit tudtunk korábban, hogy a forgatókönyvet Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) és Jami O'Brien (NOS4A2) írják, akik executive producerként is dolgoznak a projekten, hozzájuk csatlakozott volna szintén executive producerként az eredeti széria kreátora, Alan Ball. 

2021-ben Casey Bloys, az HBO Max vezetője még úgy nyilatkozott, egyelőre nem kapott zöld utat a projekt, és bár dolgoznak egy ötleten, nem olyan előrehaladott a projekt, mint azt a nézők gondolják. 

Most pedig azt tette hozzá, hogy igazából úgy érezték, hogy semmi sem az igazi. Viszonylag nehézkesen fordítható a pontos félmondat, amit használt, mindenesetre a lényeg, hogy nem állt össze a dolog, nem érezték benne az "x-faktort". 

Őszintén szólva bár én egy ponton félbehagytam az eredeti sorozatot is, azért értékelem, hogy nem vitték tovább a dolgot csak azért, hogy meglovagolják az eredeti sikerét. Sokszor jobban járnánk, ha mernének nemet mondani dolgokra, és nem csinálnák meg csak azért, hogy meglovagoljanak egy bejáratott franchise-ot. 


Nincsenek megjegyzések