Breaking News

Végre otthonra talált a Három nő adaptációja - végül a Starz csapott le rá!


Lisa Taddeo Három nő című regénye a nonfiction bestseller listák élére került annak idején, így nem különösebben meglepő, hogy lecsaptak az adaptációs jogaira.

A könyvből a Showtime készített - volna - sorozatot. Le is forgatták, nem is akármilyen szereposztással, az egyik főszereplő Shailene Woodley.

Aztán egy-két hónapja bombaként robbant a hír, hogy a Showtime Paramount+ streaming szolgáltatásként él tovább, és hasonlóan a Warner-Discovery összevonáshoz, ők is egy sor projektet elkaszáltak. Nagyrészt már olyan sorozatokról van szó, amik nem kapnak új évadot, de nagy meglepetésre ott van a listán a már elkészült Három nő is.

A készítők szinte rögtön bejelentették, hogy keresni fognak más partnert, és bizakodóak, hogy sikerül majd eladni a szériát valakinek. Ez pedig most meg is történt, végül a Starz csapott le rá!


Addig is a jelenetfotók:A sorozat executive producerei maga Taddeo, a showrunner Laura Eason, illetve Kathy Ciric és Emmy Rossum. Azt is tudjuk, hogy az első két részt Louise Friedberg rendezi, aki szintén executive producer is. 
Fülszöveg:

Betekintés ​a vágyba: három amerikai nő szexuális életének megragadó igaz története. A vágy izgató és gyötrő. Uralja gondolatainkat és felborítja életünket. Rejtett mozgatónk, amely teljesen soha nem kiismerhető. A soha azonban relatív: Lisa Taddeo arra tesz kísérletet, megmutassa a vágy különleges útjait.
Egy indianai kertvárosban él Lina, a kétgyermekes háziasszony. Tízéves házassága kihűlt, napjai azzal telnek, hogy főz és takarít egy férfira, aki nem hajlandó szájon csókolni, mert úgymond viszolyog az érzettől. Lina elszörnyed, amikor a házassági tanácsadója a férjének ad igazat. A szeretetmegvonástól pánikrohamai vannak. Egy nap azonban viszonyt kezd régi szerelmével, és a kapcsolatnak teljesen a hatása alá kerül.
Az észak-dakotai Maggie tizenhét éves középiskolás lány, amikor megértő társra talál jóképű, nős angoltanárában. Bizalmas esti üzenetváltásaik titkos testi kapcsolathoz vezetnek, és már arról álmodoznak, hogy egyszer iskola helyett egész nap szeretkeznek. A férfi azonban szakít vele egy reggelen. Maggie ott áll érettségi, életpálya és vágyott célok nélkül. Amikor megtudja, hogy a férfi az Év Tanára lett, bíróság előtt tárja fel, mi történt vele, ám volt iskolatársai és az ügyét tárgyaló esküdtszék hitetlenkednek. A per fejtetőre állítja a csöndes kis közösséget.
Sloane gyönyörű, sikeres, kifinomult étterem-tulajdonosnő. Boldog házasságban él egy olyan férfival, aki szereti nézni, amikor ő más férfiakkal és nőkkel szexel. A férje választ partnert csak neki vagy egy hármashoz, ő pedig gondoskodik arról, hogy mindenki elégedett legyen. Sloane vívódni kezd: meddig a férje vágya ez, s mettől az ő sajátja. Egy nap új férfit visznek az ágyukba, aki azonban olyan titkot hordoz, amely végül rákényszeríti Sloane-t a szembenézésre: házasságában kuszán alakulnak a hatalmi viszonyok.
A Három nő történetei a vágy sérülékenységét, összetettségét, egyenlőtlenségét behatóan, érzelmi erővel megjelenítő sztorik. Három feledhetetlen nő és egy kivételes író bemutatkozása: mindannyiuk élményei megerősítenek minket abban, hogy nem vagyunk egyedül.

Nincsenek megjegyzések