Breaking News

Éldekorált változatban is megjelenik A végzet ereklyéi - itt az Üvegváros és a Bukott angyalok városa dekorja

Tovább nő a Könyvmolyképző éldekorált könyveinek száma, ezúttal az Árnyvadászok örülhetnek: A végzet ereklyéi sorozat két könyve kap ilyen változatot!

Ennek kapcsán több kérdés is felmerülhet: az éldekor az újabb fajta, egységes gerincű borítóváltozathoz készül. Mivel egyelőre az Üvegváros és a Bukott angyalok városa került sorra, az is jogos kérdés, miért pont ezek, miért nem sorban halad a kiadó, és várható-e a többi könyv.

Erre A kegyetlen herceg, illetve egy Sarah J. Maas témájú kérdés kapcsán már választ adott a kiadó: azok a könyvek kapnak éldekorálást, amik a nyomdába mennek. Tehát azért nem sorban érkezik most a TMI utánnyomás, mert épp ennek a két kötetnek a készletei jutottak el odáig, hogy aktuálissá vált az utánnyomás. De amennyire az eddigi válaszokból tudjuk, alapvetően a teljes sorozatokkal terveznek, de mindig akkor, amikor szükségessé válik az utánnyomás.


A lenti tervekből látszik, hogy alapvetően két elemet láthatunk az éldekoron: egyrészt visszaköszön a gerinc díszítése, így tehát ez az oldal is összepasszintható lesz, másrészt pedig a borítón is látható rúnák jelennek meg az éldekorban is. 

Mutatom őket:




Nincsenek megjegyzések