Breaking News

Megvan a Velünk véget ér film premierjének időpontja!

Nem olyan régen írtam róla, hogy a Velünk véget ér forgatása félbeszakadt.

A munkálatok rendben haladtak, viszont az írósztrájk miatt kénytelenek voltak felfüggeszteni a forgatást. Arról egyelőre nincsenek információink, mikor folytatódhat, de úgy tűnik, amíg tartott, jó ütemben haladtak, és közben dolgoznak az eddigi anyagokkal, ugyanis ma bejelentették, mikorra várható a premier.

A friss hír szerint 2024. február 9-et kell bevésnünk a naptárunkba, legalábbis Amerikában ekkora tervezik a film debütálását. Mondjuk elég logikusnak tűnik az időzítés, hiszen így Valentin-napi film lesz belőle.

Mint ismeretes, a film főszereplői Blake Lively, Justin Baldoni és Brandon Sklenar.

A könyvről:

Néha ​az okozza a legtöbb fájdalmat, aki szeret.
Lilynek nem ment mindig könnyen a sora, de annál keményebben dolgozott, hogy olyan életet élhessen, amilyenre vágyik. Elhagyta a Maine állambeli kisvárost, ahol felnőtt; egyetemet végzett, és Bostonba költözött, ahol saját vállalkozásba kezdett. Amikor szikrázni kezd a levegő közte és a jóképű idegsebész, Ryle Kincaid között, Lily életében hirtelen minden túl szép lesz ahhoz, hogy igaz legyen.
Ryle magabiztos, makacs, kicsit talán arrogáns is, de emellett érzékeny, okos, és Lily a gyengéje – bár a kapcsolatoktól való viszolygása aggodalomra ad okot.
Lilyt mégsem csak az új kapcsolata foglalkoztatja. Rengeteget gondol Atlas Corriganre is – az első szerelmére, aki a hátrahagyott múltjához köti. A fiú, aki lelki társa és védelmezője volt, most újra feltűnik a színen, veszélyeztetve ezzel mindent, amit Lily és Ryle együtt felépített.
Ebben a merész és mélyen személyes regényben Colleen Hoover szívszorongató történetet tár elénk, ami új, izgalmas utakra vezeti őt magát mint írót is. A Velünk véget ér felejthetetlen mese a szerelemről, amiért nagy árat kell fizetni.
Add át magad a reménynek!


Forrás

Nincsenek megjegyzések