Breaking News

Itt az első teaser a Vörös, fehér & királykékhez - egy konkrét jelenet!

A Vörös, fehér és királykék adaptációja készül már egy ideje, a két főszerepben Taylor Zakhar Perez és Nicholas Galitzine lesz majd látható. Rajtuk kívül szerepelni fog még a filmben például Uma Thurman is!A film augusztus 11-én érkezik a Prime-ra, tehát az augusztus igencsak sűrű adaptációs programmal büszkélkedhet majd. (Akkor érkezik ugyanis a Heartstopper következő évada is.)


Most az első jelenetfotók és plakátok után befutott az első teaser is - ami nem egy összevágott beharangozó, hanem egy konkrét jelenet!


A videó:
Emlékeztetőül:

A könyv jogaira való licitálást az Amazon Studios nyerte meg, az forgatókönyv első változatát Ted Malawer készítette a könyvből, a Berlanti Productions produceri segítségével - utóbbinál olyan produkciók készültek már, mint A zöld íjász, a Supergirl és a Flash sorozatok, a Superman és Lois sorozat, a Riverdale, és olyan adaptációk, mint A légikísérő, a Te, a Nemterhes...

Bejegyzésajánló


Ráadásul olyan cégeket licitált túl az Amazon, mint a Paramount és a Warner Bros.

A rendezőt Matthew López személyében találták meg. Az ő neve szerintem nekünk nem hangzik túl ismerősen, amit viszont tudni érdemes róla, hogy az első latin-amerikai drámaíró, aki elnyerte a legjobb drámáért járó Tony-díjat, filmrendezőként pedig ez lesz a debütálása. Ilyen életrajzzal talán nem hangzik rosszul, hogy López belenyúlt kicsit a forgatókönyvbe is.


A könyv fülszövege:

Mi történik, ha egymásba szeret
az amerikai elnök fia és a walesi herceg?
Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.

Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.

A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot?

Két nemzetközi celeb élete testközelből,
és a megkerülhetetlen kérdés: vállaljuk-e magunkat?


Nincsenek megjegyzések