Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Hamarosan magyarul is megjelenik a Starling House

Március közepében az Agave gondozásában jelenik meg magyarul Alix E. Harrow regénye, a Starling House. 

Ami még érdekesség, az a kiadás: puha kötésben, viszont füles, kreatív papíros kiadásban jelenik meg a könyv. Bevallom, én utóbbin meglepődtem, mert bár szeretem a kreatív papíros megoldást, nekem ehhez a borítóhoz pont jobban passzolna a szokásos, vagy még akár valamilyen lakkos megoldás. De meglátjuk, milyen lesz majd élőben.  

A magyar borító:

A fülszöveg:

Opalról sok mindent el lehet mondani – árván maradt, kibukott a középiskolából, főállásban űzi a cinizmust, részmunkaidőben pénztáros –, de az számára a legfontosabb, hogy jobb életet teremtsen az öccsének, Jaspernek. Egy olyat, ami mindkettejüket kijuttatja Edenből. Ez a Kentucky államban található kisváros két dologról híres: a balszerencséjéről és E. Starlingról, Az Alvidék tizenkilencedik századi írójáról, akinek több mint száz éve nyoma veszett.

A remeteként élt író semmi mást nem hagyott maga után, csak baljós pletykákat és az otthonát. Mindenki úgy gondolja, legjobb tudomást sem venni a hátborzongató házról és annak emberkerülő örököséről, Arthurról. Vagy majdnem mindenki.

Opal gyerekkora óta Az Alvidék megszállottja. Amikor esélye nyílik belépni a Starling-házba – és pénzt szerezni az öccse jövőjének megalapozásához –, nem tud ellenállni a kísértésnek.

Ám gonosz erők egyre mélyebbre ásnak a Starling-ház eltemetett titkaiban, és Arthur rémálmai túlságosan valóságossá válnak. Miközben Eden a saját szellemei között fulladozik, Opal rádöbben arra, hogy végre talán lesz oka a városban maradni.

És most harcolnia kell.

Nincsenek megjegyzések