Breaking News

Itt az Egy nap előzetesének szinkronos előzetese is!Már megosztottam a Netflix Egy nap feldolgozásának első előzetesét, közben viszont felkerült Youtube-ra a szinkronos változat is, amit gondoltam, megosztok veletek.


Magyarul is megjelent David Nicholls Egy nap című regénye, de valószínűleg ennél ismertebb a belőle készült adaptáció. 

2011-ben Anne Hathaway és Jim Sturgess főszereplésével vitték filmre a sztorit, most pedig - ahogyan már megírtam - brit sorozat készült belőle, ami a Netflixen lesz látható. 

A 14 részes sorozat februárban debütál majd, minden bizonnyal a Valentin-nap apropóján.

A sorozatban Ambika Mod és Leo Woodall lesz a két főszereplő, a további szereplők pedig Essie Davis,  Amber Grappy, Jonny Weldon, Eleanor Tomlinson, Joely Richardson, and Toby Stephens.


A szinkronos előzetes:
A könyv fülszövege:
Emma ​és Dexter az egyetemen ismerkednek össze. Eleinte csak kerülgetik egymást, ám a diplomaosztó buli után kalandos éjszakát töltenek együtt. Aztán a sors úgy hozza, hogy bár jó barátok maradnak, az útjaik elválnak: Emma munkát keres, a jómódú családból származó Dexter pedig utazgatni kezd. Szerelmek, konfliktusok, félreértések és tragédiák szálainak bonyolult szövevénye bontakozik ki, ahogy évről évre követjük életük eseményeit. Kacagtató, megható és izgalmas epizódok váltják egymást, melyek során Em és Dex barátsága hol meglazul, hol pedig megerősödik, míg végül… Végül vajon szenvedélyes szerelem lesz a vonzalmukból? Vagy talán megmaradnak egymás lelki társai, és életük végéig legjobb barátok lesznek, akiket összefűz a közös múlt számtalan öröme és fájdalma? Annyi biztos, hogy aki közhelyes fordulatokra számít, azt számos kellemes – és néhány szívszorító – meglepetés várja.

Nagy-Britanniában lassan másfél éve stabil bestseller az Egy nap, mely a kritikusok és az olvasók egybehangzó véleménye szerint a legeredetibb és legjobb szerelmes regény a Bridget Jones naplója óta.

Nincsenek megjegyzések