Breaking News

Új hírek érkeztek a Harry Potter tévésorozat kapcsán!




Azt már tudjuk egy ideje, hogy a Warner Bros. szeretné még jobban meglovagolni a Harry Potter franchise-t, és mivel a Legendás állatok filmsorozat nem alakult a terveik szerint, a gyökerekhez nyúlnának vissza, és tévésorozatot terveznek a Harry Potterből. 

A legutóbbi hír ennek kapcsán tavaly áprilisban érkezett, de sok konkrétumot az sem tartalmazott.

A Deadline most úgy értesült, hogy egyre komolyabban foglalkoznak a sorozattal, és már ott tartanak, hogy próbálják kiválasztani a megfelelő írót a projekthez.

Őgy értesültek, hogy Martha Hillier (The Last Kingdom, EastEnders, Vera, a megszállott nyomozó), Kathleen Jordan (Teenage Bounty Hunters, The Decameron), Tom Moran (The Devil's Hour, The Feed, Wild Bill) és Michael Lesslie (Énekesmadarak és kígyók balladája, Macbeth, Assassin's Creed, The Little Drummer Girl) is azok között az írók között van, akik prezentálják az elképzelésüket a Warner Bros. A jelentkezők között tehát britek és amerikaiak is akadnak, férfiak és nők is. 

Elvileg az első megbeszélések már meg is történtek ezen a héten Los Angeles-ben, a legjobbak pedig a következő körben az Egyesült Királyságban tehetik meg ugyanezt. 

A Deadline forrásai szerint az sem kizárt, hogy ha több jó ötletet találnak a prezentálók tervei között, akkor akár több ötletet is megvalósítanak. 


Nincsenek megjegyzések