Breaking News

Érkezik a magyar mozikba A három testőr film folytatása!
A három testőrből, Alexandre Dumas klasszikus regényéből számtalan film- és sorozatfeldolgozás készült már az évek során. De úgy tűnik, ez a történet tényleg megunhatatlan, korábban már írtam róla, hogy érkezik belőle egy újabb, nem is akármilyen változat, a francia Pathé neve alatt! 

A kétrészes film főszerepeiben ugyanis olyan sztárokat láthatunk, mint François Civil (D’Artagnan), Eva Green (Milady), Vincent Cassel (Athos), Romain Duris (Aramis) és Jacob Fortune-Lloyd (Buckingham). 

A két film A három testőr: D’Artagnan, illetve A három testőr: Milady címet viselik. A rendező Martin Bourboulon lesz, a forgatókönyvet Delaporte és Alexandre de la Patellière írta. 

A két filmet szimultán forgatták Franciaországban, tehát egy ízig-vérig francia feldolgozást kapunk a francia kötetből.

Az első film tavaly októberben debütált nálunk, március 7-én pedig érkezik a folytatás is a mozikba.


Az előzetes: 

2 megjegyzés:

  1. Kérdés, hogy mennyire lesz könyvhű ez a feldolgozás... Már rég olvastam a regényt, de Athos és a Milady korábbi kapcsolata és amit az utóbbi leművelt az előbbivel és a családjával az durva volt/Olvasó 88/

    VálaszTörlés
  2. Hello, a nevem Nira. Évekig voltam kapcsolatban Andersonnal, de szakított velem. Mindent megpróbáltam, hogy visszaszerezzem, de hiábavaló volt. Nagyon szerettem volna visszakapni az iránta érzett szerelmem miatt. Mindennel könyörögtem neki, ígértem, de nem volt hajlandó. Elmagyaráztam a problémámat a barátomnak, ő pedig azt javasolta, hogy vegyem fel a kapcsolatot egy varázslóval, aki segíthet elvarázsolni, hogy visszahozzam. Bár soha nem hittem a varázslatokban, nem volt más választásom, mint kipróbálni. Ezért e-mailt küldtem a varázslónak, aki biztosított, hogy három napon belül minden rendben lesz, és az exem visszajön hozzám. Meglepő módon ez a második napon, 16 óra körül történt. Az exem felhívott, bocsánatot kért mindenért, és azt mondta, hogy szeretne visszakapni, mert nagyon szeret. Nagyon boldog voltam, és visszamentem hozzá. Újra boldogan kezdtünk együtt élni. Megígértem mindenkinek, akit ismerek, akinek kapcsolati problémái vannak, hogy az egyetlen igaz és erőteljes varázslóhoz fordulok, aki segített a problémámon. Ha szüksége van a segítségére, írjon neki e-mailt a babawalewiseman01@gmail.com címre. Különféle varázslatokat kínál, beleértve a szerelmi varázslatokat, az elveszett szerelmi varázslatokat, a válási varázslatokat, a házassági varázslatokat, a kötési varázslatokat, a megtörő varázslatokat, a szeretett személy száműzését a múltból, az előléptetési varázslatokat, az elégedettségi varázslatokat, valamint gyógymódot bármilyen betegségre, amelyben szenved. Forduljon hozzá, hogy tartós megoldást találjon bármilyen problémájára. via babawalewiseman01@gmail.com WhatsApp +2348136951551 Viber +2348136951551

    VálaszTörlés