Breaking News

Magyar szinkronos előzetest kapott az Óz-feldolgozás Wicked!




Az Óz, a csodák csodája számtalan feldolgozást látott már az évek során, most pedig úton van egy újabb.

A Wicked című filmben az ugyanezen a címen ismert musicalt vitték vászonra, brutális szereplőgárdával. Sorolom őket: Cynthia Erivo, Ariana Grande, Jeff Goldblum, Michelle Yeoh, Jonathan Bailey, Ethan Slater, Marissa Bode, Bowen Yang, Bronwyn James és Keala Settle.

Az első előzetes a Super Bowl alkalmából debütált, ebből érkezett most meg a magyar szinkronos változat is! 

A magyar mozikban november 27-én debütál a film.

A hivatalos leírás:

A WICKED két évtizede az egyik legkedveltebb, legmegbízhatóbb színpadi musical, és most elkezdi régóta várt útját nagyszabású filmélményként a mozivásznon. 
 A WICKED az Óz boszorkányainak nem ismert története, melyben az Emmy-, Grammy- és Tony-díjas Cynthia Erivo (Harriet - Szabadság vagy halál, a broadway-i Bíborszín) alakítja Elphabát, a szokatlan zöld bőrszíne miatt félreértett fiatal nőt, akinek még fel kell fedeznie az igazi erejét, és a Grammy-díjas, sokszoros platinalemezes szupersztár Ariana Grande alakítja Glindát, a kiváltságokban és ambícióban dúskáló népszerű fiatal nőt, akinek még fel kell fedeznie az igazi szívét és lelkét.
 Ők ketten a Shiz Egyetem diákjaiként találkoznak Óz csodaországában, és váratlan, de mély barátság szövődik köztük. Miután találkoznak Ózzal, a nagy varázslóval, a barátságuk válaszúthoz ér, és életük külön utakon folytatódik. Glinda rendíthetetlenül áhítozik a népszerűségre, ezért enged a hatalom csábításának, miközben Elphaba eltökélten hű akar maradni önmagához és a körülötte lévőkhöz, és ez váratlan és meglepő következményekkel jár a jövőjére nézve. Különleges kalandjaik során végül beteljesedik a sorsuk, belőlük lesz az északi jó boszorkány és a gonosz nyugati boszorkány Óz birodalmában. 
 A szereplők közt van még az Oscar-díjas Michelle Yeoh; Jonathan Bailey (Bridgerton, Útitársak); a Tony-jelölt Ethan Slater (a broadway-i SpongyaBob Kockanadrág, Fosse/Verdon); Marissa Bode, akinek ez az első mozifilmje, és a popkulturális ikon Jeff Goldblum, mint a legendás Óz, a nagy varázsló.
 A filmet az elismert filmes, Jon M. Chu (Kőgazdag ázsiaiak, In the Heights - New York peremén) rendezte, és a tervek szerint a film második része 2025 novemberében érkezik a mozikba.
 A film producerei Marc Platt (Kaliforniai álom, A kis hableány), akinek a filmjei, tévéműsorai és színházi produkciói összesen 46 Oscar-, 58 Emmy- és 36 Tony-jelölést gyűjtöttek be; valamint a többszörös Tony-díjas David Stone (Kimberly Akimbo, Next to Normal), akivel Platt a WICKED nagysikerű színpadi változatát is készítette. A vezető producerek David Nicksay, Stephen Schwartz és Jared LeBoff.



A magyar nyelvű előzetes:

Nincsenek megjegyzések