Breaking News

Új szinkronos spot érkezett a Dűne 2-höz
Már nem kell sokat aludni, és akit érdekel, nézheti a Dűne-t! 

A megosztott előzeteseket hoztam folyamatosan angolul, de azért azokról sem feledkeztem el, akik a szinkronos tartalmakat preferálják, érkezett ugyanis egy új szinkronos előzetes.

A magyar premier február 29. lesz.


A hivatalos magyar leírás a filmhez:

A távoli jövőben, a bolygóközi királyságok korában játszódó történetben két nagyhatalmú uralkodóház harcol az Arrakis bolygó feletti hatalomért, mert az ismert univerzumban egyedül az itteni végtelen sivatagban bányászható az a fűszer, amely lehetővé teszi a csillagközi utazást.

A Harkonnenek ura kiirtatta az Atreides családot. De Paul Atreides herceg (Timothée Chalamet) megmenekült: a pusztaságban bujkál egy titokzatos, nomád nép, a fremenek között, ahol megismerkedik egy lánnyal, Csanival (Zendaya). Az a sorsa, hogy bosszút álljon a családjáért, háborúba vezesse a hozzá hű seregeket. Döntenie kell, hogy élete nagy szerelmét választja-e, vagy beteljesíti a végzetét.
Az univerzum sorsa múlik azon, hogy mit határoz: és végül olyan útra lép, amely megváltoztathatja azt a szörnyű jövőt, amelyet egyedül ő lát előre.

A 6 Oscar-díjjal jutalmazott Dűne második része mindenben túlszárnyalja az elsőt: még nagyobb, még látványosabb különleges alkotás: fantasztikus, nemzetközi szereplőgárdát sorakoztat fel, és valószínűleg minden idők egyik legnagyobb, legizgalmasabb sci-fi sagája.

Főszereplők: Timothée Chalamet, Zendaya, Austin Butler, Léa Seydoux, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Florence Pugh, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Dave Bautista, Christopher Walken, Charlotte Rampling. Zene: Hans Zimmer Operatőr: Greig Fraser. Látvány: Patrice Vermette Írta: Frank Herbert, Jon Spaihts, Denis Villeneuve. Rendezte: Denis VilleneuveAz új szinkronos spot:

Nincsenek megjegyzések