Breaking News

Kétféle borítóval jelenik meg Leigh Bardugo következő könyve magyarul - íme a borítók!

A korábbi borítószavazások kapcsán már felmerült, hogy Leigh Bardugo Alex Stern sorozatának második része, a Hell Bent kétféle borítóval jelenjen meg.

Hamarosan előrendelhető lesz a könyv, és most megmutatták a borítókat is - igen, végül valóban két borítóval jelenik meg a könyv.

Az egyik az eredeti, a másik pedig tulajdonképpen játék az első rész borítójával.

Mutatom őket:



 


Exkluzív idézet

„– Nos? – kérdezte. – Hogy ment?
– A test kiszabadult, és vissza kellett hoznom a Fantomhurokkal.
– Ó, Istenem!
– Hát, igen – mondta Alex, miközben a fürdőszobába indult. – De meglasszóztam azt az izét, és egészen Stamfordig lovagoltam rajta.
– Alex! – szidta Dawes.
– Minden rendben ment.”


Fülszöveg:

Alex Stern visszatért, és az Ivy League egyenesen a pokolba tart.
Találd meg az alvilág kapuját! Ments ki egy lelket a pokolból! Egyszerű terv, csakhogy onnan ritkán térnek vissza emberek. De Galaxy „Alex” Stern elhatározza, hogy kiszabadítja Darlingtont a purgatóriumból – még akkor is, ha ez a Léthe és a Yale jövőjébe kerül.
Mivel a mentési kísérlet tiltott, Alex és Dawes nem kérhetik a kilencedik ház segítségét – ezért egy kétes szövetségesekből álló csapatot hoznak össze, hogy megmentsék a Léthe gentlemanjét. Ötüknek együtt kell eligazodniuk a titkos szövegek és bizarr ereklyék útvesztőjében, hogy felfedjék a társaságok legjobban őrzött titkait. Eközben pedig minden elképzelhető szabályt megszegnek. 
Ám amikor a tanszékeken furcsa halálesetek történnek, Alex tudja, hogy ez nem csak a véletlen műve. Valami végzetes erő munkálkodik New Havenben, és ha túl akarják élni, Alexnek számolnia kell a múltja szörnyeivel és az egyetem falai között ólálkodó sötétséggel is.
A tökéletes dark academia regény Bardugo jellegzetes és utánozhatatlan stíluselemeivel és fordulataival!
Fedezd fel szörnyekkel teli, intrikus világát!

Nincsenek megjegyzések