Breaking News

Joey Kinggel és Logan Lermannel érkezik A szabadság illata adaptációja - itt az első előzetes!
Amerikában március 28-án debütál egy újabb adaptáció a Hulun, méghozzá olyan főszereplőkkel, akiket az adaptációk szerelmesei már ismerhetnek.

A We Were the Lucky Ones könyv magyarul A szabadság illata címet kapta, és egy második világháborús történet. Azt majd még meglátjuk, a filmnek mi lesz a magyar címe, ugyanis a Disney+-os debütálásról egyelőre nincs hír.

Azt viszont már tudjuk, hogy a film főszereplői Logan Lerman és Joey King, mellettük pedig Hadas Yaron, Henry-Lloyd Hughes, Amit Rahav, Sam Woolf, Michael Aloni, Moran Rosenblatt, Eva Feiler, Lior Ashkenazi, és Robin Weigert is. 

A múltkori fotók után megérkezett az előzetes is:

A könyv magyar fülszövege:

1939-et ​írunk. A Kurc család három generációja a zsidókat sújtó intézkedések ellenére megpróbál normális életet élni. Ám amikor utoléri őket a háború valósága, a feldúlt kontinensen a szélrózsa minden irányába szétszóródva kell megtalálniuk a szabadság felé vezető útjukat. Megingathatatlan élni akarásukban és a félelemtől hajtva, hogy sohasem látják viszont egymást, a Kurc család tagjai kénytelenek a reménységre, találékonyságra és belső erejükre hagyatkozni.
A hihetetlen, igaz történeten alapuló regény a háború előtti Párizs dzsesszklubjaitól a szibériai Gulag borzalmáig követi a családtagok útját, miközben menekülnek, börtönben sínylődnek vagy harcolnak. A szabadság illata tanúságtétel arról, hogy az emberi lélek a legsötétebb időkben is képes túlélni és győzedelmeskedni. GEORGIA HUNTER tizenöt éves volt, amikor megtudta, hogy a családtagjai holokauszttúlélők. Nekilátott, hogy feltárja felmenői lenyűgöző történetét; idős rokonokkal beszélgetett, levéltárakban kutatott, adatokat gyűjtött. Ebből a munkából született A szabadság illata.


 

 

Nincsenek megjegyzések