Breaking News

4 újabb szereplőt lepleztek le az Outlander spin-off sorozatából!
Még tavaly augusztusban írtam meg, hogy elkezdték fejleszteni a sorozatot, ami Jamie Fraser szüleiről, Ellen MacKenzie-ről és Brian Fraserről szól majd! Ez egyben azt is jelenti, hogy visszatérhetünk a sorozat gyökereihez, vagyis Skóciába!

Már a címet is tudjuk, Outlander: Blood of my Blood, vagyis Outlander: Vér a véremből.

A sorozatot Matthew B. Roberts írja, és ő lesz a showrunner is. Ha valakinek nem lenne ismerős a neve: jelenleg ő a showrunner a fő sorozatnál is, aminek a 7. évadán épp dolgoznak. 


Most pedig már ismert karakterek fiatal verzióiról hullt le a lepel.

Mutatom:


A spin-offot Skóciában forgatják, és két különböző időzónában mutatja majd be a két, párhuzamosan futó szerelmi történetet: Jamie szüleiét a 18. század eleji Skóciából, Claire szüleiét pedig az I. világháború Angliájából.

Matthew B. Roberts showrunner és író így fogalmazott: "Izgatottak vagyok, hogy elmesélhetjük ennek a két párnak a történetét. A kapcsolataik eredetei univerzális témákat járnak körbe, amelyek túlmutatnak az időn. Alig várjuk, hogy a rajongók megismerjék és megszeressék ezeket a szerelőket és a szerelmi történetüket, ugyanúgy, ahogyan az Claire és Jamie esetében történt."


Nincsenek megjegyzések