Breaking News

Sarah J. Maas Margot Robbie-val találkozott?




Igazán érdekes pletyka terjed az interneten Sarah J. Maas és Margot Robbie kapcsán.

Egy Sarah J. Maas rajongói oldalon osztottak meg egy fotót, amin Margot Robbie látható, egy szőke nő társaságában. Az oldal szerint Sarah J. Maas van a képen, és azt állítják, ezt Sarah egy meg nem nevezett jó barátja meg is erősítette nekik. 




Nyilván elkezdődött a fotó elemzése is: sokak szerint ez nem Sarah, ő nem jelenne meg ilyen sportos öltözetben. És persze a haja kapcsán is mennek a viták. 

Viszont valaki felhívta rá a figyelmet, hogy a képen látható szőke hölgy felsője ugyanannak a darabnak tűnik, amit Sarah viselt korábban, amikor a Christina Lauren szerzőpárossal beszélgetett. Megkerestem, mutatom:




Természetesen elkezdődtek a találgatások is, mi lehetett a találkozó oka, ha valóban Sarah J. Maas van a képen. 

Egyrészt kapcsolódhat a Tüskék és rózsák udvara adaptációhoz, aminek a kapcsán nem olyan régen előbb bejelentette egy oldal, hogy kaszát kapott, majd jött egy hivatalos infó, hogy nem kapott kaszát, de egyelőre elakadtak a munkák. Részben emiatt nem tűnik valószínűnek ez a verzió, részben pedig amiatt, hogy az ACOTAR-ból elvileg Hulu sorozat készül, Margot Robbie pedig nagy eséllyel kicsit túl nagy név, és túl drága egy több évadosnak ígérkező tévésorozat színészének. 

Viszont nem elfelejtendő tény, hogy Margot Robbie-nak van egy saját produkciós cége, és többek között neki köszönhetően készült el a Barbie film is, ő indította el a projektet és kísérte végig producerként. Így pedig rögtön könnyű arra gondolni, hogy esetleg a még szabad könyvekről eshetett szó. Mégis készülhet adaptáció az Üvegtrónból?

Persze ebben sok a feltételezés, a pletyka, és igazából semmi konkrétumot nem tudunk. 

Nincsenek megjegyzések