Breaking News

Samantha Young: Castle Hill


Samantha Young: Castle Hill


Fülszöveg:
Braden Carmichael soha nem gondolta, hogy ilyen gyorsan és ennyire beleszeret majd valakibe, mint ahogyan Jocelyn Butlerbe. Arra sem számított, hogy ennyire nehéz lesz meggyőznie, hogy ő is beadja a derekát. De most, hogy már az övé, soha nem engedi el. Mindent eltervezett - a szenvedélyes lánykérést, az álomesküvőt, a szexi hawaii nászutat, még a tökéletes családot is, amit majd együtt alapítanak.
Miután próbált menekülni fájdalmas múltjától, Joss végre hagyja magának, hogy a jövőbe tekintsen. De amikor a dolgok gyorsabban jönnek, mint azt várta, pánikolni kezd, amit Braden nem képes megérteni. Azután, hogy ennyi mindenen keresztülmentek, Joss biztos benne, hogy a szerelmük a legrosszabb félelmeit is képes túlélni. De ezúttal talán sokáig feszítette a húrt Bradennél - és azt kockáztatta, hogy megint mindent elveszít...

Véleményem:
Szerény véleményem szerint kicsit nyálas lett a fülszöveg, bár kétségtelen, hogy maga a történet is a happily ever after jegyében zajlik, némi bonyodalommal. Kapunk lánykérést, esküvőszervezést, esküvőt, nászutat és végül a nászút utáni nehezebb napokból is egy darabot. 

Braden és Jocelyn kapcsolata pedig ugyanolyan, mint régen, és ennek nagyon örültem. Bár persze a történet elején jóval kevesebb szenvedéssel. Ha valaki valami nagyon izgalmas cselekményre számít, az persze csalódni fog, mert ez a történet nem arról szól, hanem arról, hogy milyen a happy end és mi van utána, amikor szembe kell nézni már a hétköznapokkal is.

Örültem, hogy minden mellékszereplő is visszatért, ennyi rész után már tényleg úgy érzem, hogy nekünk is a családunkká váltak. Kifejezetten tetszett, ahogy Ellie próbálta beleütni az orrát a előkészületekbe,

Kedves történet, hogy ne szakadjunk még ki Braden és Jocelyn életéből, hanem kicsit tovább kísérhessük őket az úton. 

Picit szerintem arányaiban több benne a szex, mint feltétlenül szükséges lenne, és nyilvánvalóan jóval rózsaszínűbb, mint maga a regény volt, de élvezetes még így is. Akik szerették őket az első részben, és még egy adaggal szeretnének, azok fogják szeretni ezt is.

AJÁNLOM

Nincsenek megjegyzések