Breaking News

Cover Reveal! - Fall With Me


Sziasztok!

Újabb Cover Reveal poszttal érkezem! Ezúttal Jennifer L. Armentrout's FALL WITH ME című regényének borítójával, ami egy new adult történet, a With you sorozat negyedik része. 


 


FALL WITH ME Goodreads


Fülszöveg

Tizenegy hónappal ezelőtt a bárpultos, furcsa pólókat viseló és különleges Roxy és Reece Anders felügyelő egyéjszakás kalandba keveredett. Vagyis, valami olyasmibe. A lány ugyanis már 15 éves kora óta szerelmes a férfiba, a férfi pedig azt kívánja, az éjszaka bár soha ne történt volna meg. Roxy ezért megfogadta, hogy soha nem bocsát meg neki. Amikor azonban a múlt és a jövő találkoznak, kénytelen arra az egy emberre támaszkodni, aki összetörte a szívét, nem is egyszer, hanem rögtön kétszer. A lány legjobb barátja évekkel korábban áldozatul esett egy bűncselekménynek, ami miatt ellátásra szorul. Amikor a férfi, aki oda juttatta, kiszabadul, és újra találkozni akar vele és Roxyval. A lány egyáltalán nem biztos benne, hogy még képes a megbocsátásra, és amikor rémisztő üzeneteket kezd kapni, úgy gondolja, tudja, ki áll a háttérben. A férfi, aki már tönkretett egy életet. De Reece nincs erről meggyőződve. A fenyegetések túl személyesek, és még ha Roxy nem is akar hinni neki, nem engedi, hogy bárki bántsa a lányt. És ebbe saját magát is beleérti. Már többször is elcseszte a dolgot, amikor Roxy képbe került és nem engedheti, hogy a történelem megismételje önmagát. 

Amazon ** Barnes and Noble ** iBooks ** Kobo


Az írónőről

A New York Times bestseller első és USA Today bestseller szerző, Jennifer Martinsburgben él, Dél-Virginiában. Minden pletyka, amit esetleg az állapotáról hallhattál, hazugság. Amikor épp nem keményen dolgozik, az idejét olvasással, edzéssel, borzalmas zombifilmek nézésével tölti vagy épp azt tetteti, hogy ír. Esetleg csak a férjével és Loki nevű Jack Russeljével lóg. 

Az az álma, hogy egyszer író lesz, egy matekórán kezdődött, amikor is rövid novellák írásával ütötte el az időt. Ami megmagyarázza azt is, hogy miért voltak olyan pocsék jegyei matekból. Jennifer young adult paranormális történeteket, science fictiont, fantasyt és kortárs romantikus történeteket ír. Publikált már több kiadónál is: Spencer Hill Press, Entangled Teen and Brazen, Disney/Hyperion and Harlequin Teen. Obszidián című könyve filmes jogait egész esti mozifilmre már eladta, Covenant sorozatát pedig tévésorozatnak szánják. 

Mindezeken kívül new adult történeteket is ír J. Lynn álnéven. Így is két kiadónál találkozhatunk a nevével: az Entangled Brazennél és a HarperCollinsnál.

Website ** Facebook ** Twitter ** 

A regény Goodreads oldala ** A szerző Goodreads oldala

Image Map

Nincsenek megjegyzések