Breaking News

Jubileumi nyereményjáték


Sziasztok!

Ahogyan azt bizonyára sokan láttátok már, a Deszy könyvajánlója oldal átlépte az 500.000 látogatást! (Nem mellesleg pedig az Árnyvadász oldal a 2.500.000 látogatást!)
Ezt persze meg kell ünnepelni, és ahogy ígértem is, nyereményjátékot tartunk a forduló örömére! Köszönöm a rengeteg olvasást, kommentet, hozzászólást Facebookon, a privát üzeneteket és e-maileket! Sokszor dobtátok már fel a legrosszabb napjaimat is, remélem, ez a jövőben is így marad. :) Ezt a rengeteg támogatást szeretném most megköszönni nektek a játékkal.




És amit ünnepi nyereményjátéknak szántam, az végül valóban az is lett, kész terülj, terülj, asztalkám, és remélem, nektek is annyira tetszik majd, mint amennyire én örültem, amikor egyre nagyobb lett a blog sétáló kislányának batyuja. Úgyhogy ezúton is szeretném megköszönni minden szerzőnek, aki volt olyan kedves és felajánlott a játékra valamit! Lenyűgözőek vagytok, minden képzeletemet felülmúltátok! Sok-sok lelkes olvasót kívánok nektek! :)


Szabályok
Kéretik elolvasni, még ha nagyon hosszúnak tűnik is!

És akkor térjünk rá a komolyabb dolgokra, mert nincsen játék szabályok nélkül. No nem kell megijedni, nem kell semmi bonyolultra számítani.

A játék Rafflecopter dobozon keresztül zajlik majd, leginkább azért, hogy megkönnyítse a sorsolást, és véletlenül se merüljön fel a csalás lehetősége. (Közjegyzőt sajnos nem tudok biztosítani, úgyhogy meg kell elégednetek azzal, hogy a Rafflecopterben tényleg random tudok sorsolni.) 
Aki esetleg nem tudja, mi is ez a Rafflecopter doboz és hogy működik, annak egy kis segítség, amit korábban írtam. Azóta a doboz design elemei változtak, de a lényeg ugyanaz maradt. 

Innentől kezdve a Rafflecopter doboz nagyjából végig is vezet az egyes lépéseken, amelyeket teljesítenetek kell/lehet. Nem kötelező minden sort kitölteni, de fontos, hogy minden egyes sornál találtok egy pontértéket - ha úgy tetszik, ez az érték annak felel meg, hogy hányszor kerül bele a kalapba a nevetek. Minél több sort töltötök ki, annál nagyobb esélyetek lesz arra, hogy nyerjetek. 

Viszont van néhány fontos kiegészítés a Rafflecopter mellé, szóval kérlek, olvassátok végig a szabályokat! Ha valamit nem megfelelően csináltok, azért sajnos utólag felelősséget vállalni nem tudok. 
Ellenőrizni fogom, hogy valóban teljesítettétek-e a feltételeket és ha nem, bizony kizárások lesznek. 

1. A Rafflecopter dobozban újabban nem lehet Facebook lájkot kérni, csak sima látogatást. Ezt a funkciót vezetem fel a dobozba minden Facebook oldalnál, itt kell majd rányomnotok arra, hogy meglátogattátok az oldalt, de figyelem! Ettől függetlenül az adott oldal lájkolását kérem mindenkitől, ez is olyasmi, amit ellenőrizni fogok! (Már csak azért is, mert a szerzők, akik voltak olyan kedvesek, hogy felajánlottak nyereményt, igazán megérdemelnek tőletek egy-egy lájkot, és esetleg - remélhetőleg - későbbi látogatásokat is.)
Minden egyes lájk 5 pontot ér.

2. További pontokat szerezhettek a játék hírének megosztásával. A Raffle doboz tetején találtok egy sort, ahová minden nap be tudtok majd szúrni egy linket. (Azaz egy nap csak egy linket lehet beszúrni, így visszamenőleg nincs rá lehetőség, ezért érdemes minden nap ellátogatni az oldalra és beszúrni egy megosztási linket! Viszont másnap megújul majd a sor és újra lesz alkalmatokat beszúrni egy újabb linket.)
A megosztás ér bármilyen közösségi oldalon: Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, Moly.hu karc FRISS! FIGYELEM! A MOLY KARCOK NEM JÁTSZANAK MOSTANTÓL, MERT SPAMKÉNT ÉRZÉKELI ŐKET A RENDSZER! Sőt, akár a saját blogotokon is írhattok bejegyzést a játékról a játék linkjével! A lényeg, hogy osszátok meg a játékhoz vezető linket. A fenti képet nyugodtan használjátok Facebookon vagy blogbejegyzésekben.
Egy megosztás csak egyszer ér, azaz ha egyszer megosztotok valamit Facebookon, ugyannak a megosztásnak a linkjét csak akkor egyszer tölthetitek fel a dobozba. (Szintén ellenőrizni fogom.) Másnap vagy egy újabb Facebook megosztás linkjével játszhattok, vagy választhattok más közösségi oldalt, hogy ne menjetek az ismerősök agyára. :)
Fontos, hogy a játék végéig ne töröljétek ezeket a bejegyzéseket, mert akkor nem fogom tudni ellenőrizni, hogy valóban teljesítettétek-e a feltételt, illetve szintén ezért fontos, hogy minden esetben nyilvános megosztásról legyen szó. 
Minden egyes megosztás 1-1 pontot ér, így a játék végéig akár 35 pontot szerezhettek, ha minden nap megosztjátok a játékot!

3. Az előző ponthoz kapcsolódik még egy pontszerzési lehetőség. Ha ugyanis a játék hírét több platformon is megosztjátok (pl. Moly.hu karc és Facebook megosztás vagy Facebook és Twitter megosztás stb.), és ezeket a linkeket el is külditek a dobozban, akkor plusz 3 pont üti a markotokat, csak így. :) (Természetesen nem egy nap, hiszen egy nap csak egy linket tudtok küldeni. Ha a játék időtartama alatt legalább kétféle platformos linket küldtetek be, akkor jár a pont.)
Ha esetleg bloggerek vagy vállalkozók vagytok, vagy valamilyen más okból van nem csak magán Facebook profilotok, akkor a magánprofilt és a Facebook oldal(aka)t külön kezelem.
Tehát ahogyan írtam is, ez plusz egyszeri 3 pont.

És végül egy utolsó szabály a csalások elkerülése érdekében. 
A Rafflecopter doboznak köszönhetően ellenőrizni tudom az IP címeket, és meg is fogom tenni. Tudom, előfordulhat, hogy nem csalásról van szó, mégis megegyezik az IP cím, pl. testvérek esetében, koleszban, munkahelyről próbálkozók (csak a főnök meg ne lássa! ;D). Ha feltűnően sok találat lesz egy IP címről, akkor bizony gyanakodni fogok. Szóval ha tudjátok, hogy a testvéretek is játszik vagy épp olyan nyilvános, félnyilvános helyről írtok, ahonnan nagy eséllyel lehetnek másik játékosok is, kérlek írjatok nekem egy Facebook üzenetet a Deszy könyvajánlója oldalon! Ellenkező esetben ha észreveszek ilyesmit, sajnos rosszra fogok gondolni. Szuper nyeremények vannak, tudom, hogy lesznek lelkes, becsületes játékosok, és nem szeretném, ha olyan nyerne, aki játszik apu, anyu, barát, kiskutya, kiscica, kisegér nevében is. (Persze megtehetitek, nem fogom tudni ellenőrizni, de akkor legalább arra vegyétek a fáradságot, hogy ne feltűnően...) 
Szóval mindenkit arra kérnék, hogy csak becsületesen!

Ha esetleg van még valamilyen kérdés, szintén nyugodtan írjatok, igyekszem válaszolni. (Remélhetőleg tudok is.)

Nyertesek

A játék végén összesen 5 nyertesünk lesz, ha már az 500.000 látogatást ünnepeljük! 
Az 5 szerencsés nyereménye a következő módon alakul majd:

1. Egy szerzői nyeremény + egy szabadon választható ereklye
2. Egy szerzői nyeremény vagy ereklye + egy szilikonos könyvjelző (választható színben)
3-5. Egy szabadon választott nyeremény

Fontos, hogy minden egyes csomagból csak egy van. A nyerteseket a sorsolás sorrendjében fogom megkeresni, és a megmaradt ajándékokból választhatnak majd.

A megmaradt nyeremények nem vesznek majd el, a következő nyereményjátékon újra bekerülnek a kalapba. ;)

A játék ideje alatt a blogon és a Facebook oldalon is tervezek megosztani idézeteket, információkat, érdekességeket a nyereményekhez kapcsolódóan, hogy kicsit segítsem a választást. Ugyanis...


Amire mindenki várt... 

NYEREMÉNYEK:

1 dedikált példány
Marco Caldera Szin markában c. művéből
 


1 dedikált példány
Kozári Dorka Marcsi szeretetre vágyik c. művéből
 


1 dedikált példány
Helena Silence Ezüsthíd c. művéből
+ könyvjelző
  


1 dedikált példány
Okváth Anna Más állapotok c. művéből
+ egy rajz

  

1 dedikált példány
Szurovecz Kitti Gyémántfiú c. művéből
 


1 dedikált példány
K. László Szilvia Marci és a galibák sorozatának
első és második részéből
 


1 dedikált példány
Zakály Viktória Hanna örök c. művéből
+ könyvjelző
 


1 dedikált példány
Spirit Bliss Démoni érintés 3. - A jelen árnyai c. művéből
 


1 dedikált példány
On Sai Lucy c. művéből



1 dedikált példány
Laura Arkanian: Holdezüst, vérarany c. művéből
+ könyvjelző
 


Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el
- könyvjelző és kitűző
 


Kae Westa: A démon és a papnő
- könyvjelző és kitűző
 


Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán
- könyvjelző és kitűző
 


Tavi Kata: Nyitótánc
- könyvjelző



Andrew Lucas McIlroy: Árnyból az angyal
- 1 db névre szólóan dedikált könyvjelző
 


Kemese Fanni - Dedikált könyvjelzőcsomag:
1 db A napszemű Pippa Kenn könyvjelző
1 db A viharszívű Mya Mavis könyvjelző
 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

1 db szilikonos könyvjelző
(rózsaszín, lila, kék vagy neonzöld)
 


Angyali erő rúna nyaklánc
(A végzet ereklyéi ereklye)
 


Rettenthetetlen rúna nyaklánc
(A végzet ereklyéi ereklye)
 


Isabelle nyaklánca
(A végzet ereklyéi ereklye)
 


Angyal nyaklánc
(Pokoli szerkezetek ereklye)



Halál ereklyéi nyaklánc
(Harry Potter ereklye)
 


Időnyerő nyaklánc
(Harry Potter ereklye)
 


Arwen Esticsillag nyaklánca
(Gyűrűk ura ereklye)
 


Leveles nyaklánc/kitűző
(Gyűrűk ura ereklye)
 


Targaryen nyaklánc
(Trónok harca ereklye)
 



És akkor még egyszer a lista, talán kicsit átláthatóbban:
  • 1 dedikált példány Marco Caldera Szin markában c. művéből
  • 1 dedikált példány Kozári Dorka Marcsi szeretetre vágyik c. művéből
  • 1 dedikált példány Helena Silence Ezüsthíd c. művéből + könyvjelző
  • 1 dedikált példány Okváth Anna Más állapotok c. művéből + egy rajz
  • 1 dedikált példány Szurovecz Kitti Gyémántfiú c. művéből
  • 1 dedikált példány K. László Szilvia Marci és a galibák sorozatának első és második részéből
  • 1 dedikált példány Zakály Viktória Hanna örök c. művéből + könyvjelző
  • 1 dedikált példány Spirit Bliss Démoni érintés 3. - A jelen árnyai c. művéből
  • 1 dedikált példány On Sai Lucy c. művéből
  • 1 dedikált példány Laura Arkanian Holdezüst, vérarany c. művéből + könyvjelző
  • Rácz-Stefán Tibor: Fogadj el - könyvjelző és kitűző
  • Kae Westa: A démon és a papnő - könyvjelző és kitűző
  • Róbert Katalin: Szívből, színből, igazán - könyvjelző és kitűző
  • Tavi Kata: Nyitótánc - könyvjelző
  • Andrew Lucas McIlroy: Árnyból az angyal - 1 db névre szólóan dedikált könyvjelző
  • Kemese Fanni - Dedikált könyvjelzőcsomag: 1 db A napszemű Pippa Kenn és 1 db A viharszívű Mya Mavis könyvjelző
----------------------------------------------------
  • Szilikonos könyvjelző (rózsaszín, lila, kék, neonzöld)
  • Angyali erő rúna nyaklánc (A végzet ereklyéi ereklye)
  • Rettenthetetlen rúna nyaklánc (A végzet ereklyéi ereklye)
  • Isabelle nyaklánca (A végzet ereklyéi ereklye)
  • Angyal nyaklánc (Pokoli szerkezetek ereklye)
  • Halál ereklyéi nyaklánc (Harry Potter ereklye)
  • Időnyerő nyaklánc (Harry Potter ereklye)
  • Arwen Esticsillag nyaklánca (Gyűrűk ura ereklye)
  • Leveles nyaklánc/kitűző (Gyűrűk ura ereklye)
  • Targaryen nyaklánc (Trónok harca ereklye)


A Rafflecopter doboz, amit majd ki kell töltenetek:


a Rafflecopter giveaway


Hajrá! Sok szerencsét mindenkinek!

30 megjegyzés:

  1. szuper nyeremények, köszönjük!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszenek! :) Sok szerencsét a játékhoz!

      Törlés
  2. Köszi a nyereményjátékot :) :) Hátha most sikerül nyernem :D

    VálaszTörlés
  3. Drága Deszy!
    Nagyon szeretem a blogodat, úgyhogy csak gratulálni tudok hozzá! :) A nyeremények nagyon szépek, remélem most sikerül...
    Puszil,
    Angie

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Angie!
      Köszönöm szépen, nagyon jól esik.
      Sok szerencsét, szurkolok! :)

      Törlés
  4. Sziaa :)
    Köszii a lehetőséget! :)
    Nem tudom,hogy csak nekem vagy másnak is de MeseDorkánál és HelenaSilencenél hiába kattintok a "Visit it"re mert nem hozza be a facebook oldalukat...nálam lenne a hiba?!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jeleztek néhányan ilyen problémát, de őszintén nem tudom, mi lehet a gond. A link rendben van, nekem is működik a dobozban is, megkérdeztem ismerősöket, nekik is, és most direkt megnéztem az eddigi pontokat, többen már teljesítették is.
      Szóval tényleg tanácstalan vagyok, hol lehet a gond. Talán próbálj várni egy kicsit, frissíteni, hátha utána sikerül. Ennél jobbat sajnos nem tudok mondani. :(

      Törlés
  5. Szia!
    Jó az oldal remélem egyszer végre sikerül nyernem.
    Szurovecz Kitti a kedvenc magyar íróm :D
    Kitty Kapai

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ezt Kitti biztosan örömmel olvassa majd. :)
      Örülök, hogy tetszik az oldal, köszönöm! :) A játékhoz pedig sok szerencsét!

      Törlés
  6. Először is gratulálok ezekhez a szép nagy számokhoz. :) Másodszor pedig köszönöm a nyereményjátékot, szuper ajándékokat szedtél össze. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! Örülök, hogy egyetértesz velem, és szerinted is szuper nyeremények vannak. :)
      Sok szerencsét a játékhoz!

      Törlés
  7. Szia Deszy, én is játszottam, a molyon is megosztottam,a nyereményjáték-zónába raktam be a linket enkrítis89-névvel :) amúgy a nyeremények közül lehet választani, ha nyerek? Mert nagyon vágyom 1 dedikált példány Laura Arkanian: Holdezüst, vérarany c. művéből + könyvjelző-csomagra. Válaszodat várom, és szuper lett a játék, üdv: Enikő.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Igen, felsoroltam, hogy hányadik "helyezett" mit nyer pontosan.


      1. Egy szerzői nyeremény + egy szabadon választható ereklye
      2. Egy szerzői nyeremény vagy ereklye + egy szilikonos könyvjelző (választható színben)
      3-5. Egy szabadon választott nyeremény

      Szerzői nyereménynek értelemszerűen az elválasztójel előtti nyeremények minősülnek, az alatta lévők pedig ereklyének.

      Törlés
  8. Szia. Köszi a játékot annyi jó nyeremények vannak, néhányra igen fáj a fogam :) Szóval hálás vagyok érte. Igyekszem minden na megosztani valahol.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Örülök, hogy tetszik a játék. Köszönöm a megosztásokat előre is, hajrá!

      Törlés
  9. Szia Deszy!
    Nagyon szeretem a blogodat, és szuper ez a nyereményjáték is! Most minden lehetséges közösségin megosztom, ahol csak érem :D Eddig innen csak Kittitől volt szerencsém olvasni, de ő a kedvencem is lett a magyar írók közül, és tőle szereztem is egy dedikált könyvet. Remélhetőleg más kortárs magyar szerzőt is megismerhetek :)

    VálaszTörlés
  10. Szia Deszy!
    Köszi a játékot és gratulálok a blogodhoz nagyon szeretem :)

    VálaszTörlés
  11. Gratulálok, csak így tovább! :) Nagyon szeretem a blogodat rendszeres olvasója vagyok és leszek is! :) Köszönöm a lehetőséget, remélem valamilyen nyeremény összejön már végre nekem is. :DD

    VálaszTörlés
  12. Szia! Én megosztottam a facebookon, de valamiért a legnagyobb kör csak az ismerősök ismerősei, egyszerűen nem lehet nyilvánosra. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy az alap Facebook beállításaid miatt. Ha nem, akkor viszont nem tudom, mi lehet a baj.

      Törlés
    2. Köszi. :)
      U.i.: Belinkeled, mit kell likeolni? Csak megnéztem az oldalakat, és most nem mindet találom. :/

      Törlés
  13. Szia!
    Először is szeretném megköszönni ezt a remek játékot másodszor szeretném megkérdezni hogy melyik az az oldal ahonnan ezeket a könyvhöz kapcsolódó ékszereket lehet venni?
    Köszi
    Dóri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez engem is érdekelne, mert ha nem nyerek, akkor mindenképpen beszereznék néhányat :D

      Törlés
  14. Szia:)) Nagyon tetszik az oldal és szeretném megköszönni ezt a szuper játékot:))

    VálaszTörlés
  15. Szia!

    Megosztottam molyon a nyereményjátékot, és be is írtam a dobozba, de most látom, hogy a moly spamnak minősítette, és elrejtette.

    "Ezt a tartalmat már megosztották az oldalon, ezért spamnek minősül és rejtésre került."

    Ilyenkor mi a teendő?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Semmi gond, el fogom fogadni. Sajnos a Moly most több embernél is ezt csinálta. :(

      Törlés
  16. Szia! Megint én. Azt lehet, hogy a másik facebookommal likeolok? Mert elsőre elfelejtettem, és nem tudom mindet visszakeresni. Természetesen nem osztanék duplán linket, csak a likera vonatkozik.

    VálaszTörlés