Breaking News

COVER REVEAL - Tiffany Reisz: Az úrnő


Sziasztok!

Ezúttal egy magyar borítóleplezős poszttal érkezem, méghozza a sokak által régóta várt új Tiffany Reisz könyv borítójával!

Akik olvassák az írónő könyveit, bizonyára tudják, hogy Az úrnő egy sorozat része. Ha valaki esetleg még nem ismeri, akkor egy kis segítség az olvasáshoz:



Eredendő bűnösök - Vörös évek:
  1. Az úrnő
Eredendő bűnösök - Fehér évek:
  1. The Saint
  2. The King
  3. The Virgin
  4. The Queen


Kiadó: Athenaeum
Megjelenés: 2015. április 20.
Fordító: Márton Andrea
ISBN: 9789632934112
Ár: 3490 ft
Méret: 131x197, kartonált
Oldalszám: 488

Fülszöveg

Az Eredendő Bűnösök sorozat befejező része ott folytatódik, ahol a harmadik kötet félbemaradt: Nora Sutherlin, az ünnepelt dominatrix, a híres erotikus szerző egy szobában találja magát, két férfi társaságában. Más körülmények között élvezné ezt a kis játékot, de most partnerei nem játszani akarnak.
Hamarosan megérti: ha életben akar maradni, fogvatartói Seherezádéjává kell válnia, miközben bíznia kell abban, hogy szerettei – Wesley, Kingsley, de legfőképpen Søren – rá fognak jönni, hogyan mentsék meg.
Egy halottal azonban nehéz vitázni, és Marie-Laurie, Kingsley nővére és Søren elhunytnak hitt neje minden, csak nem kompromisszumkész. Egy sértett nőnél pedig nincs veszélyesebb ellenség, és bár Nora mindezt tudja, lassacskán mindent elmesél az asszonynak arról, hogyan lett egy katolikus pap szeretője, miközben egyre mocskosabb részleteket tár fel a múltból…
A háttérben Søren, Nora és Kingsley életének minden fontos szereplője csendben várakozik, hogy aztán az összekuszált szálakat kibogozva az olvasó is megtudja, kicsoda Nora Sutherlin valójában. Vagy legalábbis elhiggye, hogy tudja…


És akkor nem húzom tovább az idegeiteket, következzen a borító:





Az írónőről

A nagy sikerű 'Eredendő bűnösök' regények szerzője, Tiffany Reisz, írói pályája kedvéért hagyta maga mögött konzervatív és vallásos leánynevelő intézeti tanulmányait. S bár e lépése örök üdvösségét veszélyeztette, végül jobb döntésnek bizonyult, mint azt valaha is gondolta volna. Sorozatának első kötete - A szirén - 2012-ben elnyerte az egyik legrangosabb amerikai könyves magazin legjobb erotikus regénynek járó díját. A történetek pedig azóta is egyre több olvasót hódítanak meg világszerte. Az írónő jelenleg Oregonban, Portlandben él férjével, Andrew Shafferrel.


1 megjegyzés:

  1. Nekem erről a borítóról rögtön a Twilight Saga jutott eszembe. :)

    VálaszTörlés