Breaking News

Megjelent! - Linda Kage: With Every Heartbeat

 

WEH RDL Banner 2

Megjelent Linda Kage With Every Heartbeat c. könyve, ami a Forbidden Men sorozat negyedik kötete. Én imádom a sorozatot, úgyhogy alig várom, hogy olvashassam! A posztban a fülszövegen kívül egy rövid részletet is olvashattok a könyvből, magyarul!


Blogok, akik részt vesznek a beharangozóban:
Reading Addict
Read more-sleep less

wehb_jan31

Exkluzív részlet

"Ahogy beléptem a könyvtár ajtaján, vigyorogni kezdtem. A puszta lehetőségtől, hogy újra láthatom, gyorsabban dobogott a szíve az izgalomtól. Nem kellett külön keresnem, rögtön a mi helyünkhöz mentem. De ahogy befordultam abba a sorba, ami oda vezetett, megtorpantam. Nem volt ott. Csalódottan engedtem le a vállaim. De egy lélegzetvétellel később két kar simult a derekam köré, a meglepetéstől hirtelen hátraszökkentem. Egy kemény mellkasnak ütköztem, amit bármikor megismertem volna. - Eljöttél. 
A hangja kíváncsi volt, mielőtt maga felé fordított volna. A mosolya az egész testemben visszhangzott. Visszavigyorogtam és megérintettem a gödröcskét az arcán. A szám már szinte fájt, olyan szélesen mosolygtam. Az ő vigyora is egyre szélesebb lett. Felhúzott a saját szintjére és megcsókolt. - Istenem, Zoey. Nem tudok neked ellenállni farmerben vagy rövidnadrágban sem. De szoknyában... - Megrázta a fejét, a kezét pedig feljebb csúsztatta a combomon, egészen a szoknyám alá. - Meg akarsz ölni, igaz?" 

unnamed (9)


Fülszöveg
*New Adult romantikus*

Régebben azt gondoltam, hogy minden fekete vagy fehér, igaz vagy hamis, könnyű vagy nehéz, és ha képes leszek rá, hogy elszökjek a szigorú, basáskodó és erőszakos apámtól, minden tökéletes lesz. De mivel találtam egy okot, amiért még a haragját is megkockáztattam, hogy segítsek egy szükségben lévő barátnak, rájöttem, hogy eddig mindent rosszul gondoltam. A barátoknak megvannak a maguk gondjai, az őszinteség egy adag hazugsággal érkezik, a könnyű nem is létezik, a titoktartás szívás, és a szerelem... a szerelem a legfájdalmasabb dolog a világon. Talán ha Quinn Hamilton nem kér meg rá, hogy lógjak el az óráimról csak hogy segítsek neki eljegyzési gyűrűt választani a legjobb barátomnak, soha nem szeretek bele azon a napos kedd délutánon és nem szenvednék ennyire. De megtörtént, de már nem változtathatok rajta, nem számít, mennyire próbálkozom. Szóval szembe kell néznem vele, hoy nem vagyok olyan jó vagy őszinte vagy törődő, mint mindig is gondoltam, és nem számít, merre lépek ezután, valakit megbántok. Talán saját magam. - Zoey Blakeland
*Ne aggódjatok! A hős és a hősnő nem csalnak meg senkit.*
Amazon | Barnes and Noble    

Az írónőről

lindaLinda Kage egy tehenészetben nőtt fel nyolc gyerek közül a legfiatalabbként. Most Kansasben él férjével, lányával és kilenc kakukkos órával. Az élet sok olyan emberrel áldotta meg, akiktől tanulhatott és akiket szerethetett. Az írás mindig fontos volt az életében, és most nagyon boldog, hogy végre megoszthatja néhány történetét a romantikarajongókkal.

Website | Facebook | Goodreads | Twitter | Pinterest | Blog


Enter Linda’s giveaway!!!

a Rafflecopter giveaway  

1 megjegyzés: