Breaking News

Megjelent! - K. A. Tucker: Becoming Rain

Becoming Rain RB Banner


Ma jelent meg az általunk egyelőre a Tíz apró lélegzet írónőjeként ismert szerző újabb regénye, a Becoming Rain! 
A beharangozó posztban elolvashatjátok a fülszöveget magyarul, egy részletet angolul, valamint pár sort az írónőről (szintén magyarul), és egy giveaway is tartozik a poszthoz.

Becoming Rain

Megvásárolható:

Amazon | Barnes & Noble | Apple | Google

 
Fülszöveg

Luke Boone nem tudja, pontosan miben utazik Rust bácsikája, de azt igen, hogy ő is benne akar lenni - kocsik, pénz, csajok. És úgy tűnik, végre teljesülhet a kívánsága. Amikor Rust odaadja neki a garázs kulcsait, még egy kulcsot kap mellé, ami a pénz és a lehetőségek világának kapuját nyitja. Bár a dolog nem teljesen törvényes, Luke soha nem aggódott ilyesmik miatt. Különösen, ha egy Porsche 911 kormányához juttatja és egy gyönyörű nőhöz, aki a felső tízezer tagja és mindenki csak Rainként ismeri. Clara Bertelli a legjobb abban, amit csinál - huszonhat évesen az egyik legsikeresebb beépített ügynök Washington bűnügyi nyomozói között, és most olyan ügyet kapott, ami a karrierjét egyik pillanatról a másikra repülőpályája állíthatja, ha sikerült lebuktatnia a nyugati part legsikeresebb kocsilopásra szakosodott szervezetét. De ahhoz, hogy ez sikerüljön be kell épülnie Rain Martines néven. És a célpontja? Az egyik kulcsszereplő huszonnégy éves unokaöccse, aki úgy tűnik, hajlandó nagybátyja nyomdokaiba lépni. Clara egyre mélyebbre ássa magát Rain tündöklő életstílusában, és a nagyon is jóképű és elbűvölő célpontjának karjaiban. Közben pedig a helyes és a helytelen határa elmosódik, és már egyáltalán nem biztos, hogy képes lesz az egészet csak úgy maga mögött hagyni. Vagy hogy egyáltalán akarja. 

Becoming Rain - Teaser 1
   


Részlet a könyvből:

“Let us know if you have any more problems.” Luke flashes that wide, charming smile that stalls my feet just a little.

Still no mention of connecting again. In fact, I’d say Luke has gone out of his way to skirt the subject. He’s just not interested. That’s all there is to it. Or maybe he’s waiting for me to bring it up again. But if he’s not, then bringing it up will make me look desperate. I’m guessing he doesn’t like desperate women.

Luke Boone has me in a tailspin. No target has ever had me second-guessing myself this much, this early. It’s just the pressure of the case, I remind myself. “I’m sure I will.” I take long, slow steps, ensuring my movements are sleek and appealing, the opposite of my frantic thoughts, as I desperately search for another hook, since nothing I’m casting has caught so far.

“So, when did you say you’re cooking dinner for me?”

I fight the urge to groan with relief but I can’t keep the smile from exploding across my face. “Whenever you call me.” I turn to regard him, to see his smug face—like he knew I was waiting for it all along, like he was toying with me—and nod to the sheet on his desk. “You have my number.”

“I do.” His eyes twinkle. “I’ll call you soon.”

Thank fucking God.

I wait until I’m in my car and around the corner before turning off my wire and squealing like a fourteen-year-old who just got asked out to the movies. I dial Warner to debrief, my heart still racing. It’s standard protocol to call in after every meeting with my target. Up until now, I’ve had nothing but failure to report. And, while this may not seem like much . . .

I think I’m finally in.

Becoming Rain - Teaser 2


És ha esetleg valaki lemaradt volna róla, ez a sorozat első része: 

Burying Water

Amazon ** Barnes & Noble ** iBooks ** Kobo ** IndieBound



Az írónőről

Author PhotoKathleen, aki Ontario kisvárosában született, az első könyvét hat évesen publikálta általános iskolai könyvtárosa és egy doboz zsírkréta segítségével.  Falánk olvasó és távolabb nem is állhatna a zsáner-sznobságtól, ugyanis a high fantasyktől a chick lit könyvekig mindent olvas. Kathleen jelenleg Toronto határában él egy kisvárosban férjével, két gyönyörű lányával és kimerítő mennyiségű négylábú teremtménnyel.

Website ** Twitter ** Facebook ** Novel Goodreads ** Author Goodreads ** YouTube ** Pinterest ** Instagram

  
Giveaway

Megint nincs róla infóm sajnos, hogy Magyarországról is játszhatunk-e, de US Only feliratot sem láttam sehol.


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések