Breaking News

Folytatódik a Mara Dyer trilógia, és itt az első részlet!

Michelle Hodkin, a Mara Dyer trilógia bestseller szerzője tavaly ősszel jelentette be a nagy hírt: spin-off sorozatot ír a Mara Dyerhez, aminek a címe The Shaw Confessions, azaz A Shaw vallomások lesz.



A cím után már talán nem meglepő, hogy a kiegészítő sorozat Noah Shaw szemszögéből íródik, és azt meséli el, mi is történt a szereplőkkel a trilógia vége után. 

Eddig azonban ennél többet nem tudtunk. 

Most viszont Michelle Hodkin a Tumblr oldalán megosztott egy részletet a regényből!
(Ne aggódjatok, a részletes nem spoileres akkor sem, ha még nem értetek a trilógia végére.)

Figyelmeztetés öngyilkosságra, gyilkosságra, halálos fegyverrel elkövetett támadásra, halálos elmével elkövetett támadásra, ön- és közveszélyre, táplálkozási zavarra, gondolkozási zavarra, érzelmi zavarra, létezési zavarra, külső alapján történő megszégyenítésre, áldozatok megszégyenítésére, a megszégyenítés minden formájára, sötét humorra, beteg humorra, szar humorra, hamisításra, utánzásra, tinédzserek halálára, felnőttek halálára, hivatalos személyek halálára, lényegtelen mellékszereplők halálára. És szexre. De hogy ha emiatt figyelmeztetésre van szükséged, akkor rossz könyvet olvasol éppen. 

Ebből ugyan túl sok nem derül ki, de ami igen: az egyedi stílus megmarad, és nem semmi szarkazmusra számíthatunk majd Noah szemszögében. 

Az első könyv a tervek szerint 2017 nyarán kerülhet majd a polcokra. 

Nincsenek megjegyzések