Breaking News

Itt az új Micimackó szereplő... Pingvin?!

Újabb szereplő léphet be a Százholdas Pagony világába, derült ki hétfőn. 

Az új karakter elsőre némiképp meglepőnek tűnhet, de az eredeti Micimackó 90. évfordulójára íródott könyv címe mellett talán már nem annyira az. A The Best Bear in All the World, azaz Az egész világ legjobb medvéje című gyűjtemény történetének címe ugyanis Winter: in which Penguin arrives, azaz Tél: amiben megérkezik Pingvin. 



Az írót, Brian Sibley-t egy fotó inspirálta, ami A.A. Milne eredeti Micimackó szerzőről és fiáról, Christopher Milne-ről készült. Ezen egy játékmackóval (aki később Micimackó lett) és egy pingvinnel játszanak. A pingvint, csakúgy mint a többi játékot, amik a klasszikus mesét ihlették, valószínűleg Christopher édesanyja, Daphne Milne vásárolta. 



Még történelmi szemmel is megvizsgálták a képet. Azt eddig is tudták, hogy az eredeti Micimackó a Harrodsból származott, és az ikonikus medve mellett sok más plüssállatot is tartottak ott. A 20. század elején a játékpingvinek kifejezetten népszerűek voltak, hiszen az olyan felfedezők, mint például Shackleton, az egész világot elvarázsolták. 

Nincsenek megjegyzések