Breaking News

Outlander rajongók, megvan a fiatal Ian Murray és Joe Abernathy!

Korábban már írtam róla, hogy az Outlander megtalálta Lord John Greyt, most pedig újabb két szereplőről hullt le a lepel!Az olvasók egyik nagy kedvence a fiatal Ian Murray, Jamie unokaöccse. Nem más alakíthatja majd, mint John Bell, aki korábban a Hobbitban volt látható. 

De nem csak őt találták meg az Outlander harmadik évadához. Claire modern kori jó barátját, az orvos Joe Abernethyt a The Walking Deadből már ismerős Wil Johnson játszhatja. 

A harmadik évad jövőre kerül majd a képernyőkre, addig is az évad alapjául szolgáló Az utazó könyvvel vigasztalódhatnak a rajongók. Figyelem! Ha még nem láttad a második évadot és/vagy nem olvastad a második könyvet, az alábbi fülszöveg spoileres!

Kétszáz évvel korábban történt szenvedélyes találkozásuk után a halálra szánt Jamie Fraser lovagiasan visszaküldte a gyermekével várandós Claire-t a saját idejébe, mert meggyőződése volt, hogy el fog esni az 1746-os véres cullodeni csatában.
Mostanra felnőtt a lányuk, és Claire rádöbben, hogy Jamie életben maradt. Visszavágyik hát az idő szakadékán keresztül, hogy újra megkeresse a férfit, akit soha nem tudott elfelejteni, és a sorsot, amit soha nem tudott figyelmen kívül hagyni…

Nincsenek megjegyzések